Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Hunters előzetes

2011.10.05. 15:17 Csabi87

Hamarosan piacra dobják DVD-n a The Hunters című angol nyelvű, de Franciaországban forgatott horrort. Ennek kapcsán pedig elmaradhatatlan egy előzetes.

A film pár fiatalról szól, akik úgy döntenek túráznak egyet az elhagyatottnak hitt erdőben, mert az olyan huncut dolog. Igen ám, de az erdőről csak hamar kiderül, hogy nem is olyan elhagyatott, mint azt hőseink gondolják, ugyanis pár ember az otthonának tekinti az erdőt, puskáik vannak és vadásznak... mert ők vadászok.

A filmben Steven Waddington, Tony Brecker és Dianna Agron tűnik fel többek között. A rendezést Chris Briant intézte, aki egyébként fel is tűnik a filmben és mindamellett első rendezéséről van szó. A forgatókönyv pedig Michael Lehman nevéhez köthető, aki szintén debütál.

A tovább után ott lapul az előzetes.

Címkék: francia előzetesek upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr713279962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása