Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gingerclown 3D előzetes és poszter

2011.10.04. 16:41 Csabi87

Hóhó, egy előzetes a magyar horrorfilmhez, ami azért többnyire angol lesz, legalábbis, ami a nyelvet és a szereplőket illeti, de mégis csak magyar, ami a forgatás helyét, illetve a rendező és író személyét Hatvani Balázst illeti.

Balázsról filmes tekintetben még azt érdemes tudni, hogy egy másik filmje is készülget, a Thelomeris Kerekes Józseffel és Dörner Györggyel a főszerepben, ez egyébként egy misztikus, sci-fis dráma lesz.

De vissza a Gingerclown-hoz, amiben hangformájában olyan sztárok is részt vesznek, mint Tim Curry (AZ), Brad Dourif (Chucky hangja), Lance Henriksen (Alien) és a Rendőr akadémiás Michael Winslow.

A történetről egyébként pár szóban: néhány menő, természetesen a futball csapatkapitányával az élen, beleköt a szerencsétlen kis lúzerbe, aki ráadásul a főmajom barátnőjébe szerelmes. Szó szót követ, míg nem arra kényszerítik főhősünket, hogy mutassa meg, hogy már leszálltak a heréi és irány az elhagyatott vidámpark. Ahol aztán szörnyű dolgot történnek.

Fasza lesz.

 

Címkék: magyar előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr113277570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása