Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közölni valók e!

2011.10.03. 22:30 Csabi87

Hejhó!

No hát mindenképpen szólni szeretnék, egy amolyan nem feltétlen horror témásat, mert itt van az ideje.

A mai napon, mint láthattátok, nem láthattatok bejegyzéseket (micsoda szófordulat). No persze tudom, hogy senki nem követel rajtam semmit napi szinten, de azért valljuk be: úgy mégis csak pofásabb lenne ez a blog. A hiány oka igen egyszerű, ugyanis véget ért az aranyélet, elkezdődött a tanulás, amit mondjuk nevezzünk egyetemnek, bár oda úgyse tanulni járnunk, hanem inni... ami persze teljes mértékben elítélendő. Minden formájával együtt. 

Szóval ezen okból az időmet igencsak megszabdalták, mert hát be kell járnom és horror rajongó tanárok hiányában még figyelnem is kell, nem ám csak úgy blogolni... igen... én is felháborodtam... a magyar oktatási rendszer... na de majd Viktor rendet tesz, ahhoz úgyis nagyon ért... haha...

No és, hogy érdemi része is legyen ennek a késő esti bejegyzésnek jöjjön a java.

Ha van olyan vállalkozó kedvű horror rajongó, aki szívesen blogolna, segítene blogolni, vagy csak jó a segge az vegyen egy adag bátorságot és írjon a talesfromtheblog@gmail.com e-mailos címre ez ügyben.

Ha minden igaz a holnap már kerülnek fel friss előzetesek és izgalmak, illetve a tervek szerint egy interjú fordítás is lesz, amit a dreadcentral készített Travis Betz rendező úrral. 

Nyugodalmas, vámpírmentes szép jó éccakát!

 

Címkék: közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr653276588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2011.10.07. 20:00:47

hali
ha tudok lehet segítek, azt majd megbeszéljük email msn stb max kicsit besegitek, de látom nyomatod a cikkeket gogogo :D

süti beállítások módosítása