Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Scarce (2008)

2011.09.17. 17:27 Csabi87

A Scarce egy hamisítatlan indie-horror még hozzá a jobbik fajtából. Mondjuk tény, hogy a sztorit nem feltétlen nevezhetjük eredetinek és egyedinek még is egy egészen jól sikerült alkotásról beszélhetünk.

A történet szerint adott 3 fiatal ember, akik snowboardozni voltak és egy hatalmas buli után úgy döntenek hazafelé veszik az irányt, igen ám, de a havazás meg nehezíti az útjukat, oly annyira, hogy csak hamar kiderül: a főutakat a hózápor miatt lezárják. Na fasza - gondolhatnánk, de barátaink nem ijednek meg, egy kocsmában kapott tanács nyomására ugyanis letérnek egy mellékútra. A hó azonban gusztustalan nagy, plusz egy véletlen folytán balesetet is szenvednek... na neee, gondolhatnánk most meg ezt.



A 3-ból egy srác annyira megsérül, hogy kénytelenek időlegesen ott hagyni és segítséget szerezni, ám de mire visszaérnek a segítséggel, a harmadik srácnak csak hűlt helyét találják.

Segítőtársukról meg csak hamar kiderül - amit mi nézők már az elején sejthetünk - hogy, valami nem kóser vele. Egész konkrétan embereket eszik.

Igen láttunk már hasonlót az biztos, sőt nekem picit a Motel is eszembe jutott a filmről, de ettől függetlenül jó szórakozás, a figyelmem nem lankadt és a végén egészen be is indult a film. Mondjuk volt egy-két idegesítő lassítás, amivel gondolom a drámaiságot akarták kiemelni és szimbolizálni, hát részemről nem érték el a kívánt hatást.

A fő kannibál bácsit, egyébként Steve Warren játszotta, hát tényleg rémisztő egy pofa volt, úgy hogy egészen jól el lett találva. A hóban szaladgálós részek is jól voltak, szóval sok kivetni valót nem találok a filmben, és őszintén szólva nem is akarok. Nem volt az a rémületesen gagyi, hogy nagyon húzzam a számat, na meg szeretem is az indie horrorokat.

Szóval a hasonló érdeklődésűeknek bátran ajánlom, illetve, aki ez alapján kedvet kapott, szerintem nem fog csalatkozni.

6/10-et érdemel egyébként, szóval nem egy újra nézős, de egyszeri alkalomra, másfél óra elütésére jó választás lehet.

Címkék: 2008 6/10 ajánlók kanadai film

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr633223120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása