Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Big Bear Horro-Fi Film Festival - 2. részlet

2011.09.17. 12:53 Csabi87

No következzen egy újabb adag verseny film a Big Bear Horro-Fi Film Festiválról, amit a Cabine of the Dead című francia rövid horrornál hagytunk abba... nézzük mi a következő:

Cold Water

No ez egy igazán érdekes film, ugyanis se az imdb-n nem találtam róla semmit, illetve előzetesére se sikerült rábukkannom, hát na, biztos én vagyok a béna.
Viszont, amit érdemes tudni, hogy a Coldwater Canyon-ban játszódik a film és valaki vagy valami nagyon figyeli majd az egyik főszereplőnket. Rémisztően ijesztő.

D-volution

Ismét egy amerikai rövid film, egy férfiról, aki versenyt fut az idővel, hogy megmentse a fertőzött feleségét, a dolgok azonban eléggé szar irányba fordulnak. Ehhez egy teaserrel tudok szolgálni, ami rövid, de ez alapján még jó is lehet.



Dead Stop

Amerikai filmről beszélhetünk a Dead Stop esetében is, amihez viszont sajnos semmi mozgóképpel nem tudok szolgálni, ellenben körül írom nagyjából miről is van szó.
Adott pár utazó, akik lerobbannak a semmiközepén, mert hát ugye hol máshol. Kétségbe esnek, meg egymásnak, meg egy akármilyen teremtmény is megkeseríti az életüket. Jaj egyem a szívüket.

Decay

10 perces amerikai nem hosszú film. Démon anyuka, megmentett kislány és menekülés a szellem járta házból. Úgy röviden. Egyébként 1910-es években járunk és jónak tűnik.
A hivatalos facebook oldalon van egy teaser, amit nem sikerül közvetlen linkelnem, ezért itt az oldal:

http://www.facebook.com/pages/Decay/122891614426130

Die Farbe

Másfél órás misztikus német dráma fim még a tavalyi évből. Egyébként egy Lovecraft novella alapján készült (The Colour Out of Space). A főszerepben tehát misztikusságot tessék várni, ezúttal egyébként fekete-fehérben.



Enter the Dark

Amerikai fantasy-horror 18 percben. A természetfeletti témát feszegeti a pár perces alkotás, szóval picit a Paranormal Activity juthat eszünkbe, viszont ennek az érdekessége, hogy a kézi kamerás felvételeken túl, a szokásos filmes nézetben is látjuk a történéseket. Ez pedig mindenképpen ötlet.



Escape from Hellview

Animációs móka, Hadas Brandes-től, szintén iskolai tanulmányai során készítette és egy 8 éves kisfiúról meg egy szörnyről szól. Amúgy rövidség jellemzi és az is, hogy az azonos című CKY dal alapján készült. Hátha az mond valakinek valamit.



Incubator


7 perces amerikai tényleg rövid film, egy szereplővel, egy sráccal aki a kádban ébred, ami jéggel van tele, ráadásul vérzik, mivel egy hatalmas vágás van az oldalán. A tükrön felirat: Köszi! Tetszetős.



I Rot

Ausztrál rövid film egy üzletember bácsiról, aki rohadni kezd. Egyébként horror vígjátékról van szó.



Nowhere Road


14 perces rövid film, 3 fiatalról, akik a sivatag közepén lerobbannak, majd egy "kedves" bácsi felveszi őket, hamar kiderül azonban, hogy a bácsi minden csak nem kedves.



Ritual

Megint egy rövid film ezúttal 8 percben, egy ősi rítusról, egy misztikus szőke csajéval a főszerepben, meg egy elhanyagolt szakállas bácsiról és a srácról, aki mindezt kifigyeli.

http://www.imdb.com/rg/VIDEO_PLAY/LINK//video/wab/vi616930585/

Ezúttal ennyi lett volna, még 10 darab film hátra van, de valószínűleg egyéb elfoglaltságok miatt ez a jövőhétre fog csúszni.

Címkék: fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr863229177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása