Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Big Bear Horro-Fi Film Festival - 1. részlet

2011.09.13. 11:19 Csabi87

Az amerikai Big Bearban szeptember 30. és október 2. között rendezik meg az éves Big Bear Horro-Fi Film Festival-t, az idei lesz a harmadik.
Ezen a kis filmes seregszemlén több, mint 30 filmet, rövid filmet mutatnak majd be. Valószínűleg a blog olvasóinak többsége nem jut el erre a fesztiválra, viszont úgy gondoltam, hogy 3 részletben azért közzétenném a fesztiválon szereplő filmeket. Jön tehát első részletként 9 film a fesztiválról, a rend kedvéért pedig haladjunk ABC sorrendben.

108.1 FM Radio

Egy olasz rövid filmmel kezdünk, mindössze 15 perces játékidővel és tulajdonképpen 2 szereplővel. Ugyanis a történet szerint adott egy sofőr, illetve egy stoppos, na meg a címszereplő rádió adóról se feledkezzünk meg. A történet során meg valami nyomasztó, paranoiás utazást láthatunk. Egy-két film fesztiválon egyébként már kapott díjakat az alkotás. Itt egy olasz előzetes is, amiből hátha valaki ért valamit.



11/11/11

Erről a filmről a többség valószínűleg már hallott/olvasott. Egy apokalipszis témájú filmről van szó, egy kis sráccal, akiről kiderül, hogy tulajdonképpen ő valami gusztustalan átjáró, és minderre a 2011. 11. 11ei születésnapján derül fény. A film hivatalos mozis bemutatója egyébként november elsején lesz Amerikaországban, illetve a A Fűrész 2, 3, 4 rendezője rendezkedett itt is.



3 AM

Egy 11 perces amerikai rövid film, amit úgy egyébként tanulok készítettek és az előzetesen ez látszik is. Nem tűnik túl odabaszósnak, de annyi baj legyen. Egyébként van egy szellemünk, meg egy temetőőrünk, aki egy magában dolgozik és mint tudjuk éjszaka 3 órakor a holtak életre kelnek. Csak be ne kakáljunk.

Előzetes (ehhez csak ilyet találtam): http://www.imdb.com/video/wab/vi3415514137/

Absentia


Ismét egy amerikai film, ami már nem rövid és attól függetlenül, hogy meglehetősen kis pénzből csinálták az előzetes alapján egészen jónak tűnik. A történet egy huncut kis férjről szól, aki egyszer csak, de hirtelen eltűnt, aztán eltelt 7 év, és megjelenik, de időközben apró változáson esett keresztül. Az is kiderül, hogy másokkal is történt ilyen. Wuhúúú.



An Evening With My Comatose Mother

A hosszú cím egy rövid filmet takar. Egész konkrétan 33 perces játékidőről beszélhetünk és egy kómás anyuka kerül a főszerepben, aki fel kell és csúnya és gonosz és a jó édesanyját. Szintén jó pár fesztiválon levetítették már, illetve ahogy az előzetesből is látszik a klasszikus horror szerelmeseinek készült a film. Egész jónak néz ki.



Betania

Ismét egy olasz rövid film, 24 perc hosszan. Serena doktor néni történetét ismerhetjük meg, aki Betaniába utazik nagypapája halála kapcsán. A hely azonban elég furcsaságos, mert a halottak néha visszatérnek az életbe.
Nem tűnik ez rossznak, csak jó lenne valamit érteni is az előzetesből.



Beware

Másfél órás amerikai borzongás, Jason Daly rendezésében, egy Shady Grove nevű városról, ahol annyi sötét titok van, hogy a Barátok Köztben nem látsz annyit, sőt még egy legenda is terjeng egy bizonyos Shane-ről. Főhőseink meg persze, hogy éppen ebbe a városba jutnak, miután lerobban a kocsijuk (Naaa neee mááárr!). Egyébként a nagyon is sablonos dolgok ellenére nem tűnik olyan rossznak.



Bugbaby

Egy rövidke, mindössze 16 perces bogaras horror-vígjáték, az USA-ból. A történet középpontjában egy család áll, ahol is a kis srácból bogár baba lesz. Hehe, jól hangzik és az előzetes is vicces. Egyébként a Phoenix-i film fesztiválon a legjobb rövid horror díjat már vitte a film idén.



Cabine of the Dead

Ismét egy mókásabb rövid horror, ezúttal francia honból, 10 perc hosszan. Zombiktól egy telefonfülkébe szoruló ürgéről. Jóféle lehet.

No az első 9 film végére is értünk, a napokban majd újabb Big Bear Film Fesztes előzetesekkel folytatjuk.
 

Címkék: fesztivál előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr133222786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása