Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megint egy fesztivál: Grimm Up North Festival 2011

2011.09.06. 15:05 Csabi87

A tegnapi Toronto After Dark Film Fest után egy újabb fesztiválról kell beszámolni, a Grimm Up North nevűről, amelyet október 6 és 9 között rendeznek meg Angliában. Régebbi is újabb filmeket is bemutatnak majd a fesztiválon. Ezeket vennénk most szépen sorba, az újabbak esetén előzetessel is megspékelve.

Az első film egy angol thriller, a Retreat az idei évből, pár fesztiválon már levetítették és hónap közepén DVD-n is piacra dobják. 3 emberke kerül a középpontban, egy nő és egy pasi, akik egy személyes tragédia okán Retreat szigetére mennek, ám de aztán felforgatja az életüket egy vérzős fejű bácsi, persze miután már nem vérzik a feje.

Ezután egy már ismert film következik 1983-ból és egy bizonyos Stephen King tollából, aki ügyes az már kitalálta, hogy a Holtsávról van szó. David Cronenberg rendezésében.

Ezt követi egy német alkotás, 2011-ból, az Urban Explorer, egy sötét helyen játszódós, Berlin sötét oldalát mutató másfél órás darab, ami így előzetes alapján egészen jónak ígérkezik. Egyébként Németországban két nap múlva dobják piacra DVD-n

A Stalker egy újabb angol alkotás 2010-ből, szóval azért nem olyan régi darab. Adott egy titokzatos ház, meg egy írónéni, és aztán meg a bajok, láttuk már. Az előzetes alapján olyan lassan beindulós filmnek néz ki, de nem tűnik ez sem rossznak.

A többi pedig jöjjön egy tovább után, mert szerencsére még sok van.

Spanyol horror a következő: Kidnapped. 3 betörő fogja magát és betör, mert ugye erre szakosodtak, a család egy részét foglyul ejtik, apukára meg ráhatnak, hogy gyerünk a pénzért. Jóóó, még ha nem is eredeti.

Az Adam Chaplin egy olasz film, egy tolvaj története tulajdonképpen, eléggé művéres és brutális alkotásnak tűnik. Szerencsére. Egyébként a filmből egy részletet lehet megnézni erre -->

Következzen egy mexikói sci-fi, ami az előzetes alapján ráadásul az unalmasabb fajtából való, legalábbis nekem ez jött át. Egyébként egy 2010-es filmről van szó, a De día y de noche, ami angolul annyit tesz By Day By Night.

Ha tartjuk a vetítések sorrendjét, akkor megint csak egy régebbi, egész konkrétan 1982-es film következik, még hozzá a Halloween 3. része, Tommy Lee Wallace rendezésében.

Aztán végre elérkeztünk egy mókás horrorfilmhez is, mert bizony kell ilyen, a Some Guy Who Kills People, pedig egészen jónak tűnik. A főszereplőnk élete elég szar, sajnos minden téren, ezért úgy dönt elkezd embereket öldösni. Ja egyébként amcsi film.

A The Woman-t is bemutatják ezen a fesztiválon, erről már volt korábban előzetes a blogon, de álljon most is itt. A történet egy vadlányról szól, aki tényleg vad, de egy kisvárosi ügyvéd úgy dönt, hogy civilizálja a csajt, ami azért nem megy egy könnyen, mégis csak vadember.

Aztán van egy újabb angol filmecske, Rutger Hauer-rel a főszerepben, a The Reverend. Sajnos előzetes viszont még nincs fent a neten. De azért ne sírjon senki.

Van viszont előzetes a Revenge: A Love Story című ázsiai, egész konkrétan hongkongi filmhez. Hát egy egész korrektnek kinéző bosszúfilm.

A tegnap említett fesztiválról már ismerős Deadshots ezen a fesztiválon is látható lesz. Tudjátok a horror vígjáték két zombi haverról.

Egy H.P. Lovecraft film következik a The Whisperer in Darkness, ami egyébként fekete-fehér, mert így hatásosabb és amerikai film, na meg 2010-es. Kinézni meg így néz ki:

Kitartás már nincs sok hátra. Jöjjön egy újabb angol film 2010-ből a The Dead, egy amerikai katona története néger zombikkal megspékelve:

A The Divide már tegnap is előkerült, elő fog ezen a fesztiválon is, nem csak Toronto-ban. A Hitman rendezője készítette, és a világ vége túlélése előtt mást is túl kell élnünk, nézzük meg és tudjuk meg, hogy mit.

Aztán megint egy ismerős film, az Udo Kier-es és horror antológiás The Theate Bizarre, sok újat nem tudok róla elmondani:

Végül pedig egy újabb angol darab a The Wicker Tree, egy régebbi korban játszódó vallást is magában foglaló film, amihez most csak egy teaser trailer akadt:

El se hinné az ember, de elfogytak a filmek, huh... Na kinek mi tetszett?

Címkék: fesztivál előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr13206549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása