Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Toronto After Dark Film Festival 2011

2011.09.05. 16:34 Csabi87

Októberben lesz ám a Toronto After Dark Film Festival, Torontoban. Jó mi? Tulajdonképpen az amerikai After Darkhoz hasonló ez a fesztivál is, bemutatnak pár filmet és a jó hír, hogy a film címek meg is érkeztek, illetve az előzetesek is felkerültek a helyükre.

Nézzük is át ezeket gyorsan szaladva.

Az egyik film a Monster Brawl címre hallgat. Egy horror vígjátékról van szó, amelyben 8 ismert horrorfilm szereplő kell életre és küzd meg a ringben egymás ellen. Frankeinstein, a gonosz boszorka, a Farkasember és még öten. Ez mondjuk egész jónak tűnik.

A következő jelöltünk a Father's Day, ami amolyan retro stílusban készült.

1800-as évekbeli zombikat is kapunk, szakállas bácsival a főszerepben és nagyon füstölő pisztolyokkal, ez lenne az Exit Humanity:

Aztán egy újabb zombis film, de ezúttal már mókásabb tálalásban. A Deadheads két haverról szól, akik igazából zombik. Az a helyzet, hogy előzetes alapján nekem ez jobban tetszik, mint a Zombieland...

A Frontier(s) rendezője is beköszön egy filmmel, a The Divide-dal, amiből megtudhatjuk, hogy a világvége előtt azért még valami mást is túl kell élni. De nem Tamást.

A Love című film már kevésbé horror, annál inkább sci-fi, viszont ennek ellenére jónak tűnik és ha úgy hozza a sors erről is lesz ajánló, még ha a sorból ki is lóg, de a fesztiválon ugye szerepel, mer' azért szoktak itt ilyet is vetíteni Torontóban. Picit olyan Moon-os, de izgalmasabban meg máshogyabban, meg elég fasza effektekkel és képi világgal.

Következő páciensünk a Redline, egy japán animációs akármi. Suhanó autókkal, meg csúnya gonoszokkal, viszont jó zenével az előzetesben, amiatt érdemes megnézni, egyébként meg csak az animáció fanoknak.

A végére pedig a The Theatre Bizarre maradt, ami egy horror antológia lesz, Udo Kier is benne lesz, viszont az előzetesek közül ez fogott meg a legkevésbé, leszámítva persze az előző rajzolt akármit.

No és akkor a bejegyzés végére is értünk. Jó sok előzetes így hirtelen és ahogy sikerül idővel lesznek természetesen ajánlók is.

Egészségetekre!

Címkék: cikk fesztivál előzetesek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr903204065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása