Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dark Shadows részletek

2011.09.02. 12:08 Csabi87

Szépen lassan készülget a Dark Shadows című film is, ami a hasonló című sorozatot veszi alapul, ami egyébként 1966 és 1971 között volt vala látható és nem mellesleg egészen sok részt megért. Gótikus horror történetről vala szó, még hozzá Barnabas Collins történetéről, aki vámpír vala és mókákba keveredik vala.

A filmet egyébként Tim Burton rendezi, a forgatókönyv Seth Grahame-Smith kezéből kerül ki (Pride and Prejudice and Zombies, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). A főszerepet Johnny Depp játssza, de Eva Green, Jackie Earle Haley és még Michelle Pfeiffer is ott lesz a filmben. A filmet Angliában forgatják és még, ami fontos, hogy 2012 májusára ígérik (persze külföldi megjelenésről van szó)

Címkék: dark shadows upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr13197421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása