Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jönnek a dzsinnek

2011.08.30. 17:49 Csabi87

Az ősidőkben 3 faj uralta a Földet, voltunk mink az embörkék, voltak az angyalok, és volt egy harmadik faj is, akik a tűzből származtak. Az idők során aztán hogy-hogy nem az emberek és az angyalok kerültek az előtérbe, de a harmadik faj mindvégig jelen volt, láthatatlanul éltek az emberek között, olyannyira láthatatlanul, hogy a modern ember teljesen elfelejtette a létezésüket. Viszont ez a harmadik faj úgy dönt, hogy ideje emlékeztetni az emberek arra, hogy még itt vannak.

Na ugye ezek a misztikus kis gonoszok lesznek majd a dzsinnek, akik ráadásul nem is olyan jó pofák, mint az Aladdin féle barátjuk. Tulajdonképpen inkább egy természetfelettis, fantasztikus thrillerről beszélhetünk a Jinn esetében, de kell az is ilyen magas benzin árak mellett. 

Ha minden igaz a film még idén megérkezik Ajmal Zaheer Ahmad írja és rendezi. A dzsinn szerepét Walter Phelan (Az 1000 halott háza - Dr. Satan), illetve a G.I. Joeból is ismert Ray Park, valamint Serinda Swan is a stáb listán van.

Íme egy teaser:


 

Címkék: előzetesek jinn upcomingd

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr553190716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása