Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013 legjobb horrorsorozatai

2017.02.11. 09:30 Csabi87

Egy meglehetősen elnyújtott szavazás ért véget a blogon, ugyanis még tavaly decemberben tettük fel a kérdést, hogy melyik a kedvenc horror beütésű sorozatod, most viszont jön a lepel lerántás.

Több, mint 1400 szavazat érkezett, a győztesre pedig 50%-kal nyert. Valószínűleg a sorozat kiléte nem is kérdés és nem lesz meglepő, mindenesetre a tizediktől haladunk a dobogó irányába.

10. Hemlock Grove

Az Eli Roth nevével is fémjelzett NetFlix sorozat tavalyi újonc és egyfajta vérfarkas történet próbál lenni, többek között Famke Janssen remek főszereplésével. Őszintén szólva én 3-4 részt bírtam ki és jött a pihenőpálya. A témakörben induló újdonságok közül talán tényleg a leggyengébb láncszemről beszélhetünk, mind szereplők, mind horror tekintetben.

9. Dracula

Az NBC tavaly úgy döntött, hogy életre kelti Dracula grófot, a feladatot pedig Jonathan Rhys Meyers-re bízták. 10 rész már le is ment, viszont a blogon meglehetősen mostohán bántunk a sorozattal, de talán valamikor pótoljuk az első évadot.

8. Under the Dome

Stephen King azonos című regényéből készült a sorozat, amelyet időközben már itthon is bemutattak - nahát a TV2-nek is vannak jó húzásai. Ami biztos, hogy a debütálás egy második évadot is megért és habár kicsit csücskös horrornak nevezni, azért gondolom nincs vita abban, hogy helye van a listán és tény az is, hogy a jobb King-adaptációk közül való.

7. Sleepy Hollow

Azt már az előzetesek alapján is látni lehetett, hogy a Sleepy Hollow még akár jó is lehet és igazából nem is kellett túl nagyot csalódni, hiszen az első rész remek kedvcsináló volt és habár hullámvölgyeknek sem voltunk híján azért végezetül egy remek történet kerekedett ki és pofátlanul jó zárással. A Sleepy Hollow nem világ megváltó sorozat, de szórakoztató és néha pont ennyi kell.

1412 szavazat

1. The Walking Dead 50%
2. American Horror Story 21%
3. Supernatural 10%
4. Hannibal 8%
5. Bates Motel 3%
6. Teen Wolf 2%
7. Sleepy Hollow 30%
8. Under the Dome 2%
9. Dracula 1%
10.Hemlock Grove 1%

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr295808822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása