Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Háromfejű cápa támadása (2015) - 3 Headed Shark Attack

A csupafej cápa igaz története

2016.08.26. 18:44 Csabi87

3-headed-shark-2.pngMi az?! Három feje van és nagyon sok foga. Naná, hogy a természetben igen ritkán látott Háromfejű cápa. Létezik. Még nem hallottál róla. Jó neked.

Ha viszont kíváncsi vagy rá, akkor katt ide.

Címkék: amerikai film 2/10 2015 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr807734674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila Racz 2015.08.27. 13:02:02

Eskuszom csak azert nem kuldenek NUKE-t az asylumra, mert a Dancso eloadasaban birom az ilyen filmeket. Ha o nem lenne, akkor kiborulnek, h mi a francert kell ilyen szarokat kesziteni. Vehetjuk kornyezet szennyezesnek is, mivel a DVD-hez keszitett papirboritoert faknak kellett kihalnia. Az ilyen botranyos baromsagok maximum a Syfy kategoriaju szemet adokon es a youtube-on kivul nem lenne szabad mashol megjelennie. Sok ember anno, h bedolt, h a tescoban mozifilmeket arulnak, amikor jottek az Alien vs Hunter a Terminators es tarsai es mindenki azt hitte mekkora business-t csinalt, h 990 ft-ert megvette a legujabb blockbuster filmet. :D

süti beállítások módosítása