Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 6. évad 9. rész

2016.02.16. 16:19 Fat23

609feat1.png

Elérkezett végre ez is és nem csak hogy elérkezett, szó szerint keresztül is hajtott rajtunk a félévad nyitó. Azt hiszem sokak nevében beszélhetek, ha most azt mondom ilyen brutál erős kezdést még nem kaptunk, mivel nagyjából elejétől a végéig maximumon pörgött az epizód.

Én az a fajta TWD függő vagyok, akinek egy epizód sem unalmas, persze vannak langyosabb részek, de összességében mindig imádom, viszont most baszott magasra került az a bizonyos léc. Aki képben van a képregénnyel az tudta mire számíthat, de azt hiszem még őket is meglepte a megvalósítás. Szerintem a maradék 7 epizód sem fog durván belassulni senki számára, de ne rohanjunk ennyire előre. Spoilres területre lépünk, úgyhogy szigorúan csak annak ajánlom, aki már túl van a heti TWD adagján.

walking-dead-season-6-mid-season-premiere-episode-9-814201.jpg

Már a nyitást is imádtam.

Negan útonállói elég barátságtalan népek, ahogy kiderül a bemutatkozásuk is szokott némi kívánni valót hagyni maga után és hát majdnem a Vörös Hulknak is bemutatkoztak, viszont Daryl gyorsabb volt. Megtudták ők is, hogy a szart tényleg nem szokás majszolgatni. Elég hamar szétkapták a brigádot, személy szerint azt hittem, hogy a társaság szócsöve kicsit tovább marad, mivel elég jól beleillik ebbe a világba, de a kisebbik Dixon elsöpörte rendesen.

Alexandriába visszatérve láthatjuk, hogy a helyzet nem nevezhető épp rózsásnak. Rick terve nem igazán válik be, mivel a kis Sam gyereknek eszébe jutnak Carol barátságos szavai, ami miatt elég korrekt tragédiába fullad az esti sétálgatás.

Nem voltam benne biztos, hogy meglépik az alkotók ezt a mészárlást, ami egy egész család életébe kerül. A drámát leginkább Ricken keresztül láttuk jól, aki az összeomlás szélére került, de nem volt rá ideje, mivel cselekednie kellett... nem is akárhogy. Itt még mindig nem hagyják magához térni a nézőket, mert Ron szintén elveszítette minden józanságát, ami érthető is azt hiszem és fegyvert szegez Rickre. Jön a következő áll összekapargatás a földről, mikor Michone intézkedik, de a fegyver így is elsül és Carl megfordul. Aki valamikor még utálta is Carlt még annak is ökölbe szorultak a lábujjai valószínűleg attól, ami végbement kb 2 perc alatt.

walkingdead6_9_1.png

Meg kell hagyni imádom, mikor Rick agya elborul, olyankor rendszerint csodát visz végbe, ami megint megtörtént, ugyanis Alexandria lakosainak leszálltak a golyói és háborúba mentek az új vezetőjük mellett, fegyvert fogva az, utcára rontva, kőkemény kaszabolásba kezdenek.

Mindemellett szegény Glenn ismét szorult helyzetben van már sokadjára, ami már kezd egy kicsit rutinszerűvé válni. A felmentősereg idejében érkezik, Abraham laza poénjaival együtt.

Mindent egybevéve úgy gondolom, hogy toronymagasan az egyik legjobb The Walking Dead epizódot kaptuk, ami bővelkedett vérben, drámában és kilátástalanságban. Mindenki megkapta a saját fejadagját attól függetlenül, hogy ki miért szereti ezt a sorozatot. A héten még nyilván megnézem vagy kétszer, míg nem érkezik a jövőheti hullaadag.

Tegyél te is így és ne feledd olvasgatni a hazai The Walking Dead rajongói oldalt a Facebookon.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr168395774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása