Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story - Slender Man köré épül a 6. évad?

2016.02.07. 10:27 Csabi87

Habár személy szerint komoly lemaradásaim vannak az American Horror Story-t illetően, ez inkább az időhiánynak tudható be, mint annak, hogy nem egy ütős horrorsorozatról van szó.

american-horror-story.jpg

Ryan Murphy kis csapata pedig a hatodik évados ötletelést is megkezdte, sőt egyes értesülések szerint már az is kiderült, hogy Slender Man köré építhetik majd fel a történetet.

Ez egyébként egészen modernnek hat, hiszen a három méter magas, arc nélkül figura néhány évvel ezelőtt bukkant fel az interneten, ezt követően kezdték különféle legendákat építeni köré. Egészen pontosan egyébként egy szörny-alkotó versenyen született meg Slender Man, a tengerentúlon pedig hatalmas népszerűségnek örvend az internetezők körében - így a széria részéről nyilván nem volna badarság meglovagolni a dolgot.

Ennél többet egyelőre nem igazán tudni, habár az ismert szereplők vélhetően visszatérnek majd, sőt állítólag mivel Lady Gaga részéről még egy Golden Globe győzelem is belefért, így a jövőben is szeretnének hasonló sztárszereplőt szerződtetni. Valamint a verebek szerint elképzelhető, hogy Jessica Lange is visszatérne - ő ugye az ötödik évadot kihagyta.

Címkék: sorozat american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr558367202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása