Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 11. évad 1. rész

Elég nagy fenntartásokkal és legfőképp csak valamiféle morbid kíváncsiságtól vezérelve álltam neki a sorozat immár 11. évadának. Eget rengető újdonságot nem is kell várni tőle, viszont ehhez képest nem lett katasztrofális a végeredmény.

supnat-11.jpg

Az előző évad végén Sam és Dean sikeresen eltávolították Dean-ről Káin jelét (és nem mellesleg kinyírták magát a Halált, a saját kaszájával), ám ezzel kiszabadították az ősi Sötétséget, ami még az egész világ előtt létezett. Pontosan itt folytatódik a sztori, a Sötétség füst formájában elterjed, és mindenki, akit elér, zombiszerű gyilkossá változik, szokatlanul rövid élettartammal. Hőseinket persze nem kell félteni, Sam éppen bent volt a kocsiban, Dean pedig magával a Sötétséggel diskurált kicsit, aki megköszönte neki, hogy kiengedte.

Záros időn belül útnak indulnak, találnak egy rendőrlányt és egy apukát aki az újszülött kislányát igyekszik megóvni a bajtól. Elhatározzák, hogy jó szokás szerint mindenkit megmentenek, ami több-kevesebb sikerrel meg is történik. Mindeközben beszélnek Castiel-lel is, aki érzékeny búcsút vesz tőlük, mondván, lehet hogy mostanában nem találkoznak. Sam és Dean visszatér a tervhez, de persze az egyikük szorult helyzetbe kerül és ott is ragad.

Évadpremierhez méltó cliffhanger-rel zárták le a részt, ami a 4-5. évad körül még működne is, de mostanra (legalábbis számomra) szinte minden izgalmi faktor kiveszett az epizódokból. A szereplőkért már nem lehet szorítani, viszont a sztoriban még lehet valami, a lényemnek valamilyen rejtett része kíváncsi arra, hogy mit hoznak ki belőle.

Persze valószínű, hogy megint naiv vagyok, és szokás szerint az lesz, hogy az évad közepére (vagy még előbb) mindenki meggyógyul/rendbejön, összeáll a csapat, kitalálnak valamit, amiről a végén kiderül, hogy valakinek/mindenkinek az életébe kerülhet, de azért megcsinálják. Aztán a megmaradt csapattagok megpróbálják visszahozni az elvesztett embert. Bár legalább ebben a részben eljutottunk odáig, hogy Sam kimondta, hogy változtatni kell, különben mindig ugyanaz lesz a vége.

Meglátjuk, így lesz-e, vagy csak az alkotók szórakoznak velünk.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr467950456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kualalumpur12 2015.10.09. 18:11:48

Én azért bízom benne, hogy ez az éved jó lesz és nem egymás pátyolgatásáról fog szólni mint a 8.,9. és 10. :) Utoljára a 7.évad tetszett mert legalább volt benne egy igazi ellenfél, meglepő de azért a leviatánokat bírtam mert nem agyatlan zombik voltak. Remélem azért a 11. évaddal elérik, hogy fejet hajtsak előttük és méltón elbúcsúzhassunk a sorozattól, mert én már nem látom hogy bármit s ki tudnának hozni ebből egy következő évaddal. De ettől még szeretem ezt a sorozatot, csak már picit elhúzták, nem volt túl sok fantázia az utóbbi pár évadban. És igen már végre Sam is kinyitotta a száját :D

süti beállítások módosítása