Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy igazi metálhorror

2015.09.02. 18:27 Csabi87

A metál zene és a horror nem állnak messze egymástól. Ezt az alaptézist felhasználva készítette el Jason Lei Howden első nagyfilmjét, ami a Deathgasm címet kapta.

deathgasm.jpg

A történet két fiatal srácról szól, akik a suli legnagyobb lúzerei, igazi balfékek, még saját metál zenekaruk is egy hatalmas röhej. Egy nap azonban igazi világot megváltó dolgot fedeznek fel, kiderül ugyanis, hogy kedvenc metál bandájuk tagjai, lepaktáltak az ősi gonosszal és a világot a démonok uralma alá szeretnék hajtani, sőt könnyen lehet, hogy ők sem igazán emberek.

Humoros, metálos állatság lehet a Deathgasm végeredménye, amit most az előzetes is igyekszik alátámasztani. A tengerentúlon október 2-án esedékes a bemutató.

Címkék: előzetesek deathgasm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr697756292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása