Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meghalt Wes Craven

2015.08.31. 16:49 Csabi87

Wes Craven filmes pálya futása még 1972-ben Az utolsó ház balra című horrorral indult, majd pár évvel később a Sziklák szemét tette le az asztalra, ezekkel az alkotásokkal pedig tulajdonképpen egy csapásra felhívta magára a horrorra igényes nézők figyelmét. 

craven.jpg

A legnagyobb durranása viszont a '84-ben mozikba kerülő Rémálom az Elmt utcában lett.Igaz rendezőként csak 10 év múlva tért vissza a franchise élére. Az új évezred hajnalán aztán egy újabb klasszikust készített, a Sikoly 1996-ban jelenhetett meg, ez a széria pedig időközben 4 részesre bővült, sőt Craven produceri felügyelete mellett az MTV sorozat formájában is tető alá hozta ezt a projektet. 

Wes Craven utolsó rendezése a Sikoly 4. része volt, viszont szeptemberben érkezik egy film, The Girl in the Photographs címen, amelynek munkálataiba producerként még besegített.

Wes Craven 76 évesen halt meg, hónapok óta küzdött agydaganattal.

R.I.P.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr847748602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása