Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hollywood felköp és megint alá áll! Újabb Rémálom remade készülhet

2015.08.06. 06:28 Csabi87

Szép jó reggelt! Napindító hírnek talán egyáltalán nem ideális a New Line Cinema háza tájáról érkezett friss infó, így leginkább erős idegzetűeknek ajánljuk a tovább olvasást.

freddy.png

A stúdiónál ugyanis beindultak az agytekervények és rájöttek, hogy 2010 után milyen jó volna egy újabb remade-et készíteni Wes Craven klasszikusából a Rémálom az Elm utcában című remekből. Az eredeti és innovatív ötlet kapcsán nekünk a kukoricán térdepeltetés jut eszünkbe.

A 2010-es Rémálom valóban az volt, nézőként is, hiszen Jackie Earle Haley bármennyire jó színész Freddy Kruegerként nem érhetett Robert Englund nyomába. Vélhetően az újabb filmben nem ő kapná a szerepet, hanem a stúdió egy újabb színészt szopatna meg a feladattal. 

A jóképű gonosz köré ez alkalommal állítólag David Johnson köríthet majd egy forgatókönyvet, tőle egyébként korábban A lány és farkast és Az árvát láthattuk. 

A kérdés már csak az, hogy jó újra feltámasztani Freddy-t vagy jobb volna békén hagyni.

Így a végére pedig egy kis múltidézés:

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr777684888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila Racz 2015.08.11. 22:13:33

Onmagaban a 2010-es verzio neheto volt, igaz sehol sem volt ha osszehasonlitjuk az eredetivel. Sajnos ez egy olyan film, amit nem lenne szabad piszkalni, mert Robert Englund olyat alakitott, amilyet sztem senki sem tudna utana csinalni. Vele mondjuk megneznek egy uj reszt.

süti beállítások módosítása