Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt az első Tremors 5 előzetes

2015.07.29. 18:29 Csabi87

Ha minden igaz októberben érkezik a Tremors sorozat 5. része, amelyet egyébként csak lemezeken dob piacra az Universal, ezért akár attól is tarthatunk, hogy pont olyan is lesz. A sorozat első részét gondolom nem kell bemutatni, egy simán többször nézős darabról van szó, a folytatások pedig már talán kevésbé muzsikáltak jól, ez mondjuk olyannyira igaz, hogy a legutóbbi negyedik felvonás egyenes borzalmas volt, elbarmolt CGI varázslattal próbálkoztak a készítők.

termors-5.jpg

Az ősszel érkező ötödik rész megkapta az előzetest és úgy tűnik itt is hasonló megoldásokra számíthatunk, de talán egy fokkal igényesebben. Őszintén szólva ezt kicsit nehéz eldönteni, mert a drabálokból nem sokat mutatnak. 

Ami viszont biztos, hogy a széria arca Michael Gross visszatér, persze ez nem garancia a sikerre, csak arra, hogy lesz egy jó fej főhősünk.

Címkék: előzetesek tremors 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr207663944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóbakterúr 2015.07.30. 09:27:39

Szerintem az 1 rész volt a legjobb, mind szereplő oldalról, mind helyszínt tekintve és a jelenetek is eléggé jól sikerültek. A 2. résztől kezdve viszont (amióta ezek a szörnyek már repülni és járni is tudnak) egy tré másolgatás az egész. Nem is értem, hogy jutott el az 5. részig.

süti beállítások módosítása