Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevin Bacon gyerekekre vadászik

2015.05.28. 13:06 Csabi87

Jon Watts legutóbbi filmjétől mi nem dobtunk hátast, pedig volt benne bohóc, Eli Roth meg minden, azonban mégsem volt olyan lenyűgöző, mint azt reméltük.

Sebaj, jöhet az újabb felelet, ami akár még javíthat is rendező renoméján. A Cop Car ugyanis bármennyire gagyinak tűnő cím, mégis egy egészen érdekesnek tűnő filmet takar.

cop-car.jpg

A történet két fiatal srácról szól, akik a lezüllött vidéken mókázva rátalálnak egy rendőrautóra, amit aztán elkötnek. A rend éber őre viszont ezt nem nézi jól szemmel és a srácok nyomába indul. Utóbbi fazont alakítja majd a bajuszba csomagolt Kevin Bacon.

Az amerikai filmes fesztiválok közönsége eddig egészen pozitívan nyilatkozott a végeredményről, ami a tengerentúlon augusztusban érkezhet szélesebb körben, addig viszont itt az előzetes, ami kicsit a Coen-tesók filmjeinek hangulatát idézi és egészen pofásnak tűnik.

Címkék: előzetesek cop car

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr977498262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása