Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombik a robotok ellen

2015.05.25. 16:19 Csabi87

A zombik ugyan még messze vannak attól, hogy megszégyenítsék a cápás zsánert - hiszen ott ugye sivatagi, hó, kétfejű, robot, óriás, anyabaszó változatot is láthattunk már, de lehet ki is hagytam valamit - viszont most egy újabb alternatíva következik.

Oké, mondjuk ez alkalommal nem az agyhalottakat cifrázzák, hanem az ellenfeleiket, hiszen a Zombies vs. Robotsban bármennyire is hihetetlen, de robotok ellen harcolnak a zombik. Mivel ez meglehetősen nonszensznek tűnik tekintve a robotok húsmennyiségét, ezért jöjjön egy kis magyarázat.

zombies-vs-robots-header.jpeg

Az eredeti történet egy képregény, amelyben az emberek elfogytak, a zombik így az utolsó életben maradt csecsemőt szeretnék felzabálni, őt viszont vérmes robotok védik és a tervük az, hogy klónozzák, hogy az emberiség csillaga újra ragyogjon. Milyen cukik.

A képes füzetek még 2005-ben jelentek meg Chris Ryall és Ashley Wood ötlete nyomán. A sztorit egy Oscar-jelölt szkriptíró fazonírozhatja forgatókönyvvé, a Mielőtt meghaltam egyik írója Craig Borten a szerencsés, a rendezői poszton pedig az aranyszobrot nyert Andrew Adamson nevét rebesgetik.

A végeredmény majd valamikor 2017-ben érkezhet.

Címkék: zombi zombies vs robots

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr227490220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.05.26. 19:56:16

@Katatón Dzsentri: Tényleg. Az egyik legjobb :) Most egy hétig Tara Reidet fogom nézni :)

süti beállítások módosítása