Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombik miatt a tanítás elmarad

2015.05.23. 10:05 Csabi87

A Sundance Filmfesztiválon már bemutatták Elijah Wood új horrorfilmjét a Cooties, ami mondjuk állítólag nem aratott osztatlan sikert, mi mégis veszettül kíváncsiak vagyunk rá.

Egyrészt Elijah Wood miatt, aki az utóbbi időben azért egész jól választott filmeket. Hibátlan előadás? Tényleg az. Maniac remake? Nyámi! Sőt az Open Windows is talán elmegy egynek, az ötlet mindenképpen jónak tűnik.

 cooties-1.jpg

Aztán ott van Leigh Whannell neve is, aki részt vett a forgatókönyv megírásában és szerepel is a filmben, róla megint csak tudjuk, hogy egészen tehetséges fazon.

No és arról se feledkezzünk meg, hogy a Cooties egy zombis film.

Egészen pontosan egy iskolában járunk majd, ahol a csirkefalatok lefertőzik a fiatalságot, így pedig a vakáció helyett egy zombivírus tör ki, ami filmes szempontból mindenképpen érdekesebb. Az előzetes teljesen szerethető.

cooties-poszter.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter cooties

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr757483018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása