Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2017-ben érkezik az újabb Z világháború

2015.05.22. 18:00 Csabi87

Nem tetszett a Brad Pitt főszereplésével készült World War Z? Igazából nem is csoda, hiszen nehéz olyan megközelítést találni, hogy tényleg dicsérő szavakat aggassunk erre a 2013-as produkcióra. Horror és zombifilm rajongóként kész csalódás, a könyvhöz képest megint inkább csalódás, ha viszont te is részesültél a bevételekből, akkor átérzed a Paramount Pictures lelkesedését. 

Akár mennyire is a rossz szájíz maradt meg a többségben, azért csak 500 millió dollár fölött termelt a film, ráadásul pénzügyileg a legjobb Brad Pitt nyitóhétvége is hozzá köthető. Látod? Szükség van a folytatásra.

world-war-z.jpg

Persze a kritikák a stúdióhoz is eljutottak és azért átszervezik a dolgokat. Pitt marad, a forgatókönyvet viszont Steven Knight (Gyilkos ígéretek, Locke) jegyzi, a rendezést pedig J.A. Bayona vezényelheti. Ez utóbbi egyébként még biztató is lehet, hiszen a direktor 2007-es próbálkozása, az Árvaház például egész fasza lett, de legalábbis senki nem fut ki a szobából, ha szóba kerül, ellenben a Z világháborúval.

A sztoriról még nem tudni semmit, viszont Knight úr annyit elárult, hogy tiszta lappal kezdik az egészet, jelentsen ez bármit is.

2017. június 9-én meglátjuk mi sül ki ebből.

Címkék: world war z 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr437482984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása