Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 10. évad 21. rész

supernat-10-21-1.jpgEz az epizód egy nagy átverés volt. Na nem azért, mert azt gondoltam, jó lesz, és végül nem. Ó dehogy, feletébb izgalmas volt, még egy rutinos Odaát-néző szemszögéből is. De az elején olyan könnyeden indul, poénokkal, sok jó karakterrel egy szobában, és aztán jön a hátulról mellbe szúrás. Amikor elkezdődött, mosolyogtam, talán még nevettem is néhány poénon mert tényleg remek jelenetek voltak, de a végére minden fenekestül felfordult.

A múlt heti részt ott hagytuk abba, hogy Sam bezárta Rowenát, kényszerítve őt hogy törje fel a Kárhozottak Könyvének kódját, és kideríthessék, miként lehet Dean karjáról leszedni a Káin-jelet. Rowena nem örül a szobafogságnak, főleg amikor Sam beszervezi mellé Charlie-t is, mondván, együtt biztosan többre mennek, hiszen mindkettejük kutatási módszere legalább olyan hatékony mint amilyen különböző. Egy ideig nincs is gond, de aztán mindeközben Dean, aki semmit se sejt az egészről, talál egy gyilkosságot az újságban, aminek nagyon természetfeletti szaga van, ugyanis a gyilkos, miután megölt egy lányt, kiugrott egy harmadik emeleti szoba ablakán és elsétált.

Sam persze csatlakozik a bátyjához, hogy kiderítsék, mi történt. Előbb azonban riadóztatja Castiel-t is, beavatja a Charlie-Rowena féle kutatási és kódfejtési meccsbe, mondván, vigyázzon rájuk amíg ő Dean-nel van. Mert sajnos Charlie és Rowena nem éppen egy világ, még ha Rowena ezt másképp is állítja be Charlie-nak. Szegény lány pedig mindent megtenne, hogy egy perc nyugta legyen a gonosz boszokánytól, aki minden percben igyekszik a bőre alá férkőzni. Castiel próbálja lenyugtatni őket, kevés sikerrel, így aztán felhívja Sam-et.

supernat-10-21-2.jpg

Természetesen a lehető legrosszabbkor teszi ezt, a tesók éppen a gyilkost hallgatnák ki az ügyes-bajos dolgairól, amikor megszólal Sam mobilja. És lássatok csodát, mire visszaér, a fogolynak hűlt helye sincs. Rögtön a keresésére indulnak, de a hapsinak sikerül meglógnia. Azonban még mielőtt kereket oldott volna, azért megosztott néhány érdekes tényt Dean-nel a Kárhozottak Könyvével kapcsolatban. Mondanom se kell, Dean-nek feletébb nem tetszik, amiket hall, a végkifejletről meg nem is beszélek inkább.

Pár rövidke jelenet erejéig Crowley-t is láthatjuk, akit csatlósai informálnak arról, hogy eltűnt az édesanyja, erre persze rögtön kereső hadjáratot indíttat, sejti, hogy ez nem lehet véletlen.

supernat-10-21-3.jpg

Óvatosan álljatok neki ennek a résznek. A vége eléggé padlóra küldhet. Persze ettől függetlenül és ezzel együtt is nagyon jól sikerült, izgalmas, feszült, és az elején még poénos is. Ne hagyjátok ki. Már csak két rész van a fináléig. És a jövő hetiben Dean nagyon szeretné darabokra tépni azt az illetőt aki az e heti epizód végéért felelős. Reméljük, sikerül neki.

8/10

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr127440722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása