Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jöhet A kocka remake

2015.05.05. 19:27 Csabi87

Igazából valahol teljesen érthetetlen dolog, hogy miért csak most állnak neki a tengerentúlon A kocka újrájának. Az eredeti film még 1997-ben készült el, Vincenzo Natali rendezésében és később még két folytatást is kapott. 

A The Hollywood Reporter verebei szerint a remake most jöhet tető alá a Lionsgate gondozásában. A stúdió a forgatókönyv megírását Jon Spaihtsra bízta, aki a Prometheuson is dolgozott korábban, viszont rendezői fronton egy újonc bizonyíthat Saman Kesh személyében.

cube-1997.png

A sztori az eredetit követi majd, lesz néhány összezárt emberkénk, akiknek különféle csapdákon kell keresztül küzdeniük magukat.

Szükség van-e erre a remake-re? Egyáltalán nincs, de erről nem mi döntünk, így csak abban bízhatunk, hogy legalább jó lesz a végeredmény.

Címkék: remake cube

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr797432982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2015.05.05. 20:15:24

Már volt két remake köszi... Nem kell több...

2015.05.06. 18:54:20

"Szükség van-e erre a remake-re? Egyáltalán nincs." Full stop.

süti beállítások módosítása