Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 10. évad 19. rész

supernat-10-19-2.jpgJó hírem van: ahogy közeledik az évad fináléja, az epizódok egyre érdekesebbek lesznek, és a sztori minden héten halad előre valamicskét. Nincsenek kitöltő részek, és így már egészen izgalmas kezd lenni a dolog, én kifejezetten várom, hogy az évadzáróban megoldódik-e a fő probléma, bár ha így is lesz, valaki biztosan jó nagy árat fog fizetni azért, hogy Dean-ről lekerüljön a jel. De ennyire ne szaladjunk még előre.

Ezúttal Sam ismét ténykedik egy kicsit Dean háta mögött (persze csak az érintett érdekében, mint mindig), és Rowena segítségét kéri, hogy a Kárhozottak Könyvét lefordíthassák és kiderüljön, miként lehet eltávolítani Dean karjáról a Káin-jelet, megakadályozva ezzel azt, hogy megölje Sam-et és nem mellesleg azt is, hogy újra démonná váljon. Rowena természetesen belemegy az üzletbe, egy feltétellel: Sam-nek végeznie kell Crowley-val.

Persze nem megy minden simán, ugyanis a könyv egyfajta kóddal van írva, amihez még Rowena tudása sem elég, kell hozzá egy kódex, amivel meg tudja fejteni. Sam vállalkozik rá, hogy megkeresi, és meg is találja, csak azzal nem számol, hogy a kódexet tároló doboznak sajátságos riasztórendszere van, amire, ha Dean nem lép közbe, az élete is rámegy. Ezt a részt nagyon jól oldották meg, sokáig még engem is megvezettek, pedig már nagyon rutinos Odaát-néző vagyok, szóval nagy-nagy pirospont.

supernat-10-19-1.jpg

Kellemes meglepetés, hogy viszontláthatjuk Ty Olsson-t vagyis Benny-t (a vámpír, akivel Dean összecimbizett a Purgatóriumban a 8. évad elején), még ha csak rövid időre is. Szerencsére nem tűnt erőltetettnek a visszatérés, féltem, hogy az lesz, de a készítők vették az akadályt, ötletes lett a dolog. 

Én személy szerint eddig nem kedveltem annyira Rowena karaketerét, de ebben a részben meggyőzött, Ruth Connell baromi dögös és legalább olyan gonosz, ami nagyon jó kis kombináció, főleg ebben a sorozatban és főleg most, hogy nagy szükség van vérfrissítő mellékszereplőkre. Már most félek, hogy mivel valószínűleg sokaknak szimpatikus lehet mind a színésznő, mind a karakter, lehet hogy az lesz a sorsa, mint a legtöbb kedvelt figurának: rövid időn belül meghal. Sajnos ez a sorozat ilyen, élvezi a fanok szenvedését, erre mindig mindenkit figyelmeztetek, aki úgy dönt, hogy elkezdi nézni. 

supernat-10-19-3.jpg

A következő részre mindenképp készüljetek, főleg aki emlékszik még Claire-re, Castiel "lányára", nagyon badass lett a csajszi, én alig várom, hogy lássam újra. Az e heti rész mindennel együtt egy erős 7/10.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr347393422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása