Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 10. évad 18. rész

Jó hírem van, ismét egy egészen akciódús epizódot sikerült összehoznia a készítőknek! Remek lett és a sztori is haladt valamelyest előre, voltak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, érzelmek kavalkádja, szóval a megszokott szintet bőven hozza ez a rész.

supnat-10-18-2.jpg

Charlie megtalálja a Kárhozottak Könyvét (Book of the Damned), amiben lehet némi infó arról, hogyan tüntessék el Dean karjáról a Káin-jelet mielőtt még szegény srác újra démonná változna. Azonban a könyv rendkívül fanatikus és legalább annyira okkultista rajongótáborral bír, akik üldözőbe veszik kis csapatunkat.

Rájuk is találnak, illetve igazából Dean balszerencsés módon épp a karjaikba sétál, de az eredmény ugyanaz, a lényeg hogy egy kisebb összecsapásra kerül sor, de semmi kreatívat nem láthatunk a gonosztevőktől azon kívül, hogy egész tárakat kell beléjük ereszteni, hogy meghaljanak vagy legalábbis összeessenek.

supnat-10-18-1.jpg

Eközben Castiel Metatronnal utazgat és az angyali erejét keresi, amit Metatron csúfos módon elrabolt tőle. Akadnak kisebb nehézségek az út során, és végeredménynek sem azt kapjuk, amit várunk, de azt hiszem, senki sem lesz elégedetlen, van egy már-már epic-nek is nevezhető kis szösszenet.

Jó kis rész volt ez, hölgyek-urak. Én vártam már, hogy Castiel és Charlie találkozzanak, és abszolút aranyos volt az egész jelenet, nekem nagyon tetszett. Metatron-tól még mindig a falra lehet mászni, de ez jó, hiszen neki ez a dolga, és emberként legalább annyira idegesítő, mint amikor még nagypofájú angyal volt. Sam és Dean között örökösen van valami konfliktus aminek a vége úgyis az, hogy "de melletted állok, mert a testvérem vagy", szóval szerintem nem kell aggódni miattuk, ha van megoldás, meg fogják találni. A kérdés az, hogy milyen ára lesz a dolognak, és hajlandóak-e megfizetni azt.

supnat-10-18-3.jpg

Szerencsére épp ezért vannak mellettük olyanok mint Cas, Charlie, Crowley vagy Rowena, hogy így vagy úgy de előrelendítsék a történet menetét és kizökkentsék a srácokat a szokásos drámáikból azzal hogy segítenek nekik vagy épp akadályozzák őket. Volt idő, amikor bőven elég volt a sorozatnak a két főhős, mostanra azonban kulcsfontosságúak a mellékszereplők is, egyrészt hogy ne laposodjon el az egész történet (sajnos erre még így is sok példa van az utóbbi időkben), másrészt mert üdítően hatnak, hiszen nem látjuk őket mindig, nem lehetünk biztosak a sorsukban, így minden alkalommal hoznak egy kis izgalmat az éppen aktuális epizódba.

Minden pesszimizmusom ellenére lehet, hogy van még ebben a sorozatban egy kis spiritusz. 8/10

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr747374690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása