Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj páros belépőt A Lazarus hatás premier előtti vetítésére!

2015.04.01. 10:43 Csabi87

Április 9-én érkezik a magyar mozikba A Lazarus hatás című film,amelyben Olivia Wilde tér vissza holtából és kavarja fel az állóvizet. 

A Big Bang Media jó voltából akad 3 darab páros belépőjegyünk a film premier előtti vetítésére, amely április 7-én, kedden 19 órától lesz Budapesten.

Ha ráérsz és szeretnél ott lenni, akkor kár volna kihagyni ezt a lehetőséget!

the-lazarus-effect-2015.jpg

Nem szeretnénk túl bonyolítani a dolgot, a feladat így mindösszesen annyi, hogy írd meg kedvenc démonos horrorfilmed címét, névvel és e-mail címmel együtt.

Fontos, hogy a fent említett időpontban tényleg ráérj és el tudj menni a filmre másodmagaddal, a jegyek csak arra az időpontra, a fővárosba szólnak.

A játék határideje április 3. (péntek) 12 óra. A három nyertest e-mailben értesítjük, ezért jó, ha olyan e-mail címet adsz meg, amely aktív és használod is.

Sok szerencsét!

 

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr867326018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása