Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

6 Disney karakter, akik horrorfilmben is szerepelhetnének

2015.03.28. 17:07 Csabi87

A Grimm testvérek történetei óta tudjuk, hogy a különféle gyerekmesék, azért nagy adag horrort és reszketést is tartogatnak. Gondolj csak Jancsira és Juliskára, akiket meg akart enni egy nyamvadt boszorkány – gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek gyerekként volt egy visszatérő boszorkányos rémálma.

A Hófehérkében pedig ott a vadász, aki ugyan nem tépi ki a címszereplő szívét, de ez volna a dolga, ami azért két cukorka között biztos nem indítja be a gyerek nyáltermelését.

evil-disney.jpg

Vagy ott a farkas, aki megzabál mindenkit, majd kibelezik és győz a jó. Ugye, hogy ugye?

Gonosz, rémisztő karakterekből tehát a mesevilágban sincs hiány, ez alkalommal pedig 6 olyan Disney karaktert szedtünk össze, akik kérdés nélkül nyernék el a főgonosz szerepét bármelyik horrorfilmben. Tessék kapaszkodni!

Demóna – Csipkerózsika

1959-ben mutatták be a tengerentúlon a rajzolt Csipkerózsika történetet. Itthon pár évet várnia kellett a fiataloknak, hogy összecsinálhassák magukat Demónától, aki önmagában sem volt egy díjnyertes szépség, de amikor büdös nagy sárkánnyá változott, azért talán kicsit hidegrázós volt. Persze a sárkányszarv-haj is megér egy misét, no meg a jópofa holló és az ostoba szörnyek, akikkel együtt élt. Demóna azóta mondjuk élőben is megelevenedett, Angelina Jolie alakításában. Oké, őt mondjuk biztos sokan megzaboláznánk, de gyerekként még az is lehet, hogy ő is félelmetes.

sarkany-gif.gif

Jafar – Aladdin

Az Aladdinban felbukkanó Jafar első ránézésre talán egy papagájimádó Berényi Miklós és Bartha Zsolt keveréknek tűnik, aki nem éppen az a jótét lélek. Egyébként szerintem kicsit még egy furán öltözködő Rákay Phillipnek is gondolhatná az egyszeri néző, csak eleinte nem látszik, hogy Smack haja van-e vagy sem. Jafar amúgy tuti pszichopata és sosem derül ki, hogy hol löveti be a szakállát. Az pedig vitán felüli, hogy gonosz és még ilyen beszaratós trükköket is tud. Jaj, még a szeme is sárga. Igazi őrült gyerekek kedvence ez a fickó.

jafar-gif.gif

Gonosz mostoha – Hófehérke

Csak legyen itt a Gonosz mostoha is a Hófehérkéből, akinek van egyáltalán normális neve? Nagy spíler az öreglány, hiszen először ugye a már fentebb említett szívkivágással próbálkozott, majd boszorkánnyá változott és jött a fűző, a fésű és a mérgezett alma. Válogatott módszereit még Freddy Krueger is megirigyelhetné. Öltözködését tekintve meglehetősen frigidnek tűnik, valószínűleg a feje is beizzad a fekete bugyolába, ígypedig még csak higiénikusnak sem nevezhetjük.

mostoha-gif.gif

Zordon – Oroszlánkirály

Minden oroszlánok leggonoszabbika mindenképpen Zordon, akinek természetellenes módon még a sörénye is fekete. Unszimpatikus karakter, aki mindig is király szeretett volna lenni, de nem jött össze neki. A Disney univerzum Koppánya ő, akit csak utálni lehet. Gyilkos, szadista és néha-néha úgy tűnik, hogy a gyerekoroszlánokat sem veti meg. A legfélelmetesebb jelenetét illusztrálnánk is. Egyébként te is sírtál annak idején az Oroszlánkirályon? Mi se.

scar-gif.gif

Ursula – A kis hableány

A kis hableány mindenképpen lányos mese, egy a játékidő végére lábat növesztő sellőről szól, ami már önmagában is kellőképpen bizarr, de azért itt sem maradunk főgonosz nélkül. A kinézetre is gyomorforgató Ursula egy igazi szörnyeteg, persze poliptesttel mi is lehetne. Tengeri boszorka, aki oszlásnak indult zombira hajaz, persze a biztonság kedvéért ő is tudja a jócsaj varázslatot. A dolog érdekessége lehet, hogy Ursula az eredeti történetben nem is fontos szereplő, a filmben viszont főgonoszt csináltak belőle, hogy a gyerek ne csak a vizezett tejtől csináljon maga alá. Köszönjük.

ursula-gif.gif

Szörnyelle De Frász – 101 kiskutya

Ugyan nem számoztuk fel a Disney gonoszokat, de a szubjektív listánkon mindenképpen Szörnyella De Frász lenne az első. A kutyusuk eleve aranyosak, még ha akad is focista, aki nem szereti őket és még gyökér is. Szörnyella De Fársz pedig ugyan nem rugdossa őket, de terve szörnyen ördögi. A bundaőrült, anorexiás hölgy önmagában is egészen ijesztő, de amikor elkapja a gépszíj egyből ráeszmélünk, hogy Greg Nicotero és kis csapata honnan is vette a The Walking Dead zombik ábrázatát. Szörnyella De Frász nem gyereknek való.

szornyella-gif.gif

Címkék: toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr987313152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.30. 08:28:03

hófehérke mostohája az egyetlen félelmetes, de miatta konkrétan nem mertem megnézni a mesét gyerekként.

Exemplary 2015.03.30. 09:51:28

Még így gif-ben is ijesztőek...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.03.30. 10:49:44

Ursulát egyébként élő emberről mintázták, Divine-ről, a travi színész-énekesről:

scstylecaster.files.wordpress.com/2014/08/cartoon-inspo_ursula.jpg

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.30. 11:16:03

@Fedor: szerintem mindenkit élő emberről mintáztak.
Mintha lett is volna erről vmi poszt valahol nem olyan régen.

Alick 2015.03.30. 13:39:39

Ha már a témánál vagyunk, a kedvencem :)

www.youtube.com/watch?v=AF6KdNTg0nI

ROBERTO 2015.03.30. 14:40:08

valahogy hiányolom őkelmét a listából:
Dr. Facilier (A hercegnő és a béka)

Valamivel gonoszabbnak tűnik, mint az a nyüves oroszlán....
Eséllyel pályázhat az 1. helyre is... :-)

süti beállítások módosítása