Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 10. évad 16. rész

supnat10-16-1.jpgNe ijedj meg, az e heti rész is filler volt, semmi sem történit ami a sztorit előrébb vinné. Talán csak egy nagyon hangyányit lehet ilyen, amikor Dean lelkivilágába pillanthatunk bele. Ezenkívül egy szokásos menetű ügyet láthatunk, a háttérben Crowley-val és kedves édesanyjával.

Winchesterék figyelmét egy sorozatos öngyilkosság kelti fel, azonban amikor a következő áldozat nem öngyilkos lesz, hanem a felesége öli meg, kezdenek gyanakodni, hogy valami megszállás-féleség lehet a dologban, és bármi is az, a bűnösök után megy (ebben az esetben hűtlen pasik az áldozatok). És mindig azután, hogy a rosszalkodó hapsik meggyónták a bűneiket.

Igen, jól olvasod, egy templomban játszódik a sztori nagy része. Sam és Dean megpróbálnak minél többet kideríteni és minél előbb, de persze ez sose megy könnyen. A háttében az ott tevékenykedő apácákról is kiderül egy s más, valamint Dean-ről is, amikor úgy dönt, a nyomozás előremenetét segítendő beül gyónni.

supnat10-16-2.jpg

Mindeközben Crowley elgondolkozik, és rájön, hogy pocsék gyerek, úgyhogy megpróbál édesanyja kedvére tenni. Elhozza neki annak a boszorkánybandának a vezetőjét, akik anno kicsapták a kedves mamát, és akik ellen azóta is bosszút forral, csak sehogy sem találta őket. Persze oka van, hogy nem akadt rájuk. A csapat feloszlott, legtöbbjüket eltette láb alól a Men of Letters nevű társaság, akiknek történetesen Sam és Dean is leszármazottai.

supnat10-16-3.jpg

Őszinte leszek, ne várj semmi meglepőt. A nyomozás a megszokott módon zajlik, először nem tudjuk, mivel van dolgunk, de a végén kiderül, egy olyan pillanatban, ami akár izgalmas is lehetett volna, ha mondjuk a 2. évadban járnánk. Bocsánat, fiúk-lányok, én imádom ezt a sorozatot, de sokszor már csak ismétli magát, és sok elem már a 4-5. évad környékén se volt újdonság, nem hogy most. Crowley és imádnivaló anyukája azért felpezsdítik a hangulatot egy kicsit, úgyhogy nem lett reménytelenül rossz a végeredmény. Gyanítom, hogy most egy kicsit unatkozunk, de a finálé tartogat majd valami kis (vagy nagy) extrát.

Ez most csak 5/10, de lesz még jobb is, ahogy halad előrébb az évad. Sose hagyjon el a remény!

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr627308018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása