Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skype-horror?! Igen! Ilyen is lesz.

2015.03.22. 10:30 Csabi87

Amikor az ember azt hinné, hogy a horrorfilmeken belül már nem lehet újat mutatni, akkor jön egy ismeretlennek is nevezhető rendező (Levan Gabriadze) és készít egy horrort, ami igazából a megvalósítás szempontjából újszerű. 

cybernatural.JPG

A történet egy maroknyi fiatalról szól, akik egy alkalommal feltöltenek egy kompromittáló videót, egy lányról a Youtube-ra. A leányzó szégyenében pár nap múlva öngyilkos lesz, majd egy év múlva, a halálának évfordulóján úgy tűnik visszatér, hogy bosszút álljon.

Hőseinket tulajdonképpen a Skype felületén követhetjük nyomon és azon keresztül látjuk, hogyan is lelik halálukat. Nem is bonyolítanám tovább, érdemes csekkolni az előzetest, hogy tisztább képet kapj.

A film áprilisban érkezik a nagyközönség számára, de néhány filmfesztiválon már bemutatkozott. Unfrinded és Cybernatural néven is fut. 

Címkék: előzetesek cybernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr517289305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.23. 20:23:41

Mar voltak ilyen laptopos probalkozasok, a The Den, meg az a rovid a V/H/S egyik reszeben, amikor a lany skype-olta el a baratjanak, hogy szellem van a hazban, vagy valami ilyesmi. Szerintem ez lesz a webkettes "found-footage" mufaj. :D Nekem tetszik kulonben, eleg ijeszto tud lenni, es az is valoigaz, hogy ilyen cyberbullys sem volt meg :)

süti beállítások módosítása