Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Come Back to Me (2014)

2015.03.20. 18:32 OctoberAir

found-footage-indie-horror-come-back-to-me.jpgHa kedvelitek az elgondolkodtató, pszichológiai témájú horrorfilmeket, akkor a tavalyi Come Back to Me-t szeretettel ajánljuk nektek.

A történetben megismerhetjük Sarah-t (Katie Walder) és Josh-t (Matt Passmore), akik boldogan költöznek egy csendes kertvárosba. Sarah otthon munkálkodik doktori disszertációján, amíg férje éjjelente dolgozik egy bárban. Sarah javarészt magányos kutatómunkát végez otthonában, sokszor találkozik Leslie-vel, aki szintén a szomszédságban él.  Sokszor kapcsolatban kerülnek Dale-el, aki gyermekkora óta az utcában lakik. A fiú közvetlen, azonban kissé furcsán viselkedik.

come.jpg

come_back_to_me.jpgA problémák akkor kezdődnek el, amikor Sarah elképesztően valóságos rémálmokat él át, amelyekben általában baja esik. Ezekből az álmokból fuldokolva éled tudatára. Természetesen hamarosan megkérdezi orvos barátnőjét, Leslie-t, aki szerint csupán a stressz okozza ezeket az élénk álmokat. Azonban Sarah számára a valóság lassan kezd összefolyni az álommal, így fogalma sincs, hogy mi tévő legyen. Egyre furcsább dolgokat fedez fel, azonban mindig felébred, mielőtt a végére járhatna a dolgoknak. Leslie javaslatára Sarah biztonsági kamerát szerel fel, amely olyan titkot tár fel előtte, amire sohasem gondolt volna. Hamarosan veszélybe sodorja saját párkapcsolatát és barátnője testi épségét is.

A Come Back to Me azért tetszett igazán, mert kiszámíthatatlan, egyáltalán nem lehet sejteni a végét. Szinte szorongáskeltő a főszereplő problémája, hiszen egy ideig éppúgy nem értjük, mi történik vele, mint a karakter maga sem. Lehetséges, hogy kicsit nehezen indul be a történet, de mindenképpen érdemes kivárni a fordulatot. 

A film Wrath James White regényéből készült, és szerintem elég jóra sikerült. Nem mondom, hogy többszörnézős horror, de egy esti szórakozásnak mindenképpen megteszi. Azok fogják igazán kedvelni, akik szeretik a pszichológiai témájú filmeket, és a különleges csavarokat. 

6/10

Címkék: 2014 amerikai film 6/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr377262855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása