Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 5. évad 11. rész

2015.02.24. 19:45 Csabi87

Milyen kedves, meleg hangulatú rész volt ez a mostani, amolyan Hozier – Take Me to Church klipet idéző epizód, amiből esküszöm csak Conchita Wurst eurovíziós dala hiányzott. Na de fordítsuk komolyra a szót. A nagyszünet utáni harmadik rész ugyanis még mintha mindig nem lett volna lenyűgöző, bár a szokásoknak megfelelően akadtak benne ütősebb jelenetek, így nagy okunk nem lehet a panaszra.

A tovább mögött spoileres folytatásra tessék számítani.

twd-5-11-1.jpg

Frissen borotvált, valószínűleg aftershave illatú, jó modorú, már-már negédes fickó mászik elő a bokorból, hogy magához „csábítsa” Rickék megtépázott csapatát. Csakis csapda lehet, a fickó egy gyilkos, aki álmukban öl és erőszakol kismacskákat, gondolta az internetező népesség többsége.

A másik alternatíva, hogy a fickó meleg, talán meg sem fordult a fejünkben, pedig láss csodát.

Kicsit talán megint sok volt az üres menet, persze nem dögunalmas részeket értek ez alatt, hanem inkább elgondolkozós, mélázós, karakterépítős jeleneteket, ezek pedig el tudom képzelni, hogy néhány embernél ellenérzést váltottak ki.

Őket mondjuk próbálták kárpótolni a sötétben akciózós résszel, ami azért valljuk be látványosra és hatásosra sikerült, de valljuk be azt is, hogy talán kicsit kevés volt.

twd-5-11-2.png

Persze érdekes az is, ahogy Rick megváltozott és az, hogy mennyire fél megállni, letelepedni és befejezni a harcot. A közte és Michonne közt kialakult kapcsolat is egészen érdekes volt és ez a rész most erre volt kihegyezve, a többiek úgy érzem csak statisztáltak ehhez.

Az mondjuk továbbra is megmaradt egy nyitott kérdésnek, hogy a két testi-lelki jó barát vajon tényleg átveri-e őket vagy sem és mindkét esetben adódnak érdekes kérdések. Ha egy újabb átverésről van szó, akkor talán akciódúsabb irányba folynak tovább az események, ami ráférne a sorozatra – nekem hiányzik a pörgés – de unalmas volna, hogy sokadszor ugyanaz a kártya lapul meg az ingujjban. Ha pedig minden igaz és egy mesebeli helyre tévednek, akkor kérdés, hogy mi történik a jövőben, mert úgysem ott fognak megöregedni.

twd-5-11-3.jpg

Így vagy úgy, azért bízom benne, hogy nem következik egy a második évad farmos nyűglődését idéző néhány rész, mert az sokat ártana az amúgy is kicsit laposan – vagy érdekesen – folytatódó évadnak.

Na de addig is itt a sorozat hazai rajongói Facebook oldala.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr427212827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.25. 13:06:19

jó rész volt, finoman lassan ment előre, de végig feszülten.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.02.25. 18:48:22

@doggfather: Igen, azt meg talán kihagytam, de Andrew Lincoln zseniális színész, nyilván nem ő az egyetlen a sorozatban, de az utóbbi részekben szerintem különösen egyben volt.

2015.02.25. 20:58:22

Nagy kár, hogy ebbe is belekeverték a homárokat, bár tudom, amcsiknál ez kötelező, ahogy a néger is. De akkor is nagy kár. Sokat ront az amúgy is ellaposodott sorozaton.
Bevallom, nekem már túl sok a karakterépítés, túl kevés az akció.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.26. 06:23:18

@mejicano: miért ront?

Hozzá nem tesz semmit sztem se, de miért ront?

2015.02.26. 16:13:12

@doggfather: Ezt most tényleg meg kellett kérdezned? Akkor felesleges válaszolnom.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2015.03.04. 15:16:52

@mejicano: Mégis mit von le a sorozat értékéből...? Leszbi csaj már eddig is volt, nem újdonság a téma, miért kéne ezen fennakadni?

süti beállítások módosítása