Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 9 leghatásosabb fegyver a zombik ellen

2015.02.19. 21:07 Csabi87

Jobb felkészülten várni a zombiapokalipszist, mint egyik napról a másikra belecsöppenni. Ha egy reggel felébredsz és a káve behörpintése közben, a konyhaablakon kilesve azt látod, hogy a szomszéd vígan hörögve csípi nyakon a postást, akkor mégis csak jobb, ha tudod mit kell tenned. Mindösszesen csak néhány tárgyra van szükséged, amelyek ilyen helyzetekben jól jöhetnek és fegyverként szolgálhatnak. Ebben szeretnénk segíteni. Persze az sem hátrány, ha a lakásod fel van készítve egy ilyen helyzetre.

zombie_attack.jpg

Csavarhúzó

Minden háztartásban megtalálható, könnyen beszerezhető kis céleszköz. Többféle változatban is elérhető, a laposfejű sem rossz, viszont a csillagfejű talán jobb lehet, meg egyébként is, az inkább olyan szittya magyar, meg majdnem olyan, mint a csillagszemű. Tudod a juhász. Jobb, ha minél nagyobb a csavarhúzó, a kicsivel nem sokra mész, nem a klaviatúrát akarod szétcsavarozni, hanem a zombik agyát telebi verni. A markolat kialakítása sem utolsó szempont, a kényelmes fogás és a tenyérbe simulás sokat segíthet.

Fúró

Fúród is biztos van otthon, ha pedig mégsem, akkor vegyél. A zombiapokalipszis kitöréséig is jó hasznát veheted, ha pedig itt a világvége, akkor külön menő lehetsz. Ajánljuk az akkumulátoros változatot, hiszen a vezetékes elég helyhez kötött. Persze ha már úgyis a barkácsboltban jársz vegyél emellé egy csavarhúzót is, hiszen az áramforrások egy időután megszűnhetnek, akkor pedig oda a fúród.

Baseball ütő

Klasszikus fegyver, ami a magyar háztartásokban talán kevésbé hétköznapi, elég baj is. Opcionálisan golfütővel, krikettütővel és valami nagy léccel is felválható. A teniszütőt nem ajánljuk, kár is próbálkozni vele. A fából esztergált módozattal szemben egy acéllal erősített baseball ütő jobb szolgálatot tehet. Talán borsosabb az ára, de az ilyenen nem spórolunk.

Balta, fejsze

Balta vagy fejsze minden jó magyar háztartásban kell, hogy legyen. Vagy a kertészetben faragtatod talpba a fenyőt? Az úgy nem is Karácsony. A balta használatát azt hiszem ragoznunk sem kell. Emel, lendít. A tisztább és könnyebb zombiírtás véget talán a vadiúj vagy frissen élezett eszközt ajánljuk, ha kicsorbult csak a saját dolgod nehezíted.

balta.jpg

Fűnyíró

Ha kertes házad van, akkor fűnyíró is akad, hacsak nem a szomszédtól szoktak kölcsönkérni. Panellakóként kicsit nehezebb a helyzet, de alternatív megoldásként egy szegélynyíró és fűkasza is megteszi, utóbbi ellophatod a közmunkásoktól, úgyis a te pénzedből vette az önkormányzat. Fontos, hogy a fűnyírót emelni kell, nehéz lehet, ha pedig a lábadra ejted fáj, sírva pedig nagyon nehéz zombikat ölni.

Pisztoly

A pisztoly, kézi fegyver beszerzése már nehézkesebb lehet, de egész jó választás. Távolra is jó, gyors és tiszta. A hátránya, hogy kifogy, viszont mutatósabb, mintha egy csillagcsavarhúzóval szaladgálnál. Persze a zombik nem fognak jobban félni, de a rossz szándékú embereknél még műkődhet is.

pisztoly.jpg

Katana, kard

Elegáns és impozáns, talán a csavarhúzó upgrade változatának is nevezhetnénk, de azért bőven több annál. A használata igen egyszerű, a baltáéhoz hasonló, a siker pedig biztos. Szakszerűen kezelve egyenestartást biztosít és kedvez a gerincnek, nyárson sütéshez és mókusból szalonnázáshoz is kifejezetten alkalmas. A vívótör nem helyettesíti, azzal csak bökdösni lehet, ez meg nem a Facebook.

Zongora

Listánkra a zongora is felkerült, hiszen taktikus alkalmazása jó ellenszer lehet az agyhalottak ellen. Hátránya, hogy egyszer használatos, előnye, hogy akár hűtővel, mosógéppel, régi típusú képcsöves tévével és CRT monitorral is helyettesíthető. Több emberes fegyver, nem túl mobilis, viszont annál látványosabb. Éles bevetését érdemes kamerával rögzíteni, hátha egyszer véget ér a zombiapokalipszis és tudod posztolni a neten.

Helikopter

Drága, a kezelését meg kell tanulni és hangos is. Ugyanakkor gyors és mocskos eszköz, egyszerre több zombival is felvehetjük vele a harcot és szállításra is kitűnően megfelel. Már érdemes elkezdeni gyűjtögetni rá, több millióba kerül még a csúcskategóriásnak nem nevezhető változat is. Egyébként elgondolkoztató lehet, hogy a Magyar Hadsereg 30 szállítóhelikopter beszerzését kezdeményezte. Lehet, hogy tudnak valamit?

Címkék: toplista zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr167190233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobaszopiatej 2015.02.20. 18:29:35

vagy inkább hányáspótló

Andrzei81 2015.02.20. 18:48:46

Elektromos gitár (Les Paul a legjobb az jó nehéz), colos cső csappal, pájszer, láncfűrész csak hogy klasszikusokat említsek.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2015.02.20. 19:05:27

Én zombi invázió esetén szögbelövő gyárt indítanék. Egy szög biztos olcsóbb mint a pisztoly golyó.

Vagy valami többször használatos mechanikus szerkezetet, ami szuronyt dob ki, amit utána vissza lehet húzni.

Igen fontos poszt :)

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2015.02.20. 19:21:57

Ha már egyszer igazmagyar módon akarunk zombit irtani, használjunk fokost. Nagyságrendekkel kevesebbe kerül egy helikopternél és jól is mutat.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2015.02.20. 19:50:46

Mindennapi problémákra kaptam választ. Köszönöm.

Lehet, hogy elég lenne hat góliátelem, hangszóró, meg egy Justin Bieber CD.

Vagy venni egy terminátort. Azt nem tudják megharapni, és nem beszél sokat.

Lángszóró?
Láncfűrész?
Tank? (Taposás)

nergo 2015.02.20. 20:35:10

azért egy ilyen poszt írásába nem kellene belekezdeni, mielőtt nem olvasod el max brooks zombitúlélő kézikönyvét. akkor érdekes dolgokra világíthattál volna rá. így nem sikerült.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.20. 21:15:03

A postás nálunk délután jár, szóval ha reggel a szomszédnál van akkor kurja a nejét és teljesen jogos a nyakszorongatás.

BitPork 2015.02.20. 21:34:48

Most még röhögünk ezen, de mi lesz holnap? Amikor a kormányközeli zombihorda lerohanja az egész világot, nem ismerve az ország határát? :DDD

De viccet félre: reméljük soha nem kell visszanyúlni a listához.

süti beállítások módosítása