Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Salem 2. évados kedvcsináló

2015.02.07. 17:06 Csabi87

A tavalyi év egészen ütősnek ígérkező koncepciója volt a Salem című sorozat. Remek poszterek, biztató előzetesek jellemezték már a megjelenés előtt és azt hiszem a szériában is volt potenciál, valamiért viszont 3-4 résznél nem jutottam messzebb. Magam sem tudom miért.

Ami biztos, hogy a 2. évadhoz frissen érkezett videó megint csak biztató és talán folytatni kellene, amit elkezdtem. 

Címkék: sorozat előzetesek salem

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr857149775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butyokkapitany 2015.02.08. 21:14:34

Nem olyan rossz az első évad, kellően véres, meg vannak benne "nagy" összeesküvések amik által az erőviszonyok billegnek jobbra-balra és így viszonylag kiegyensúlyozott tud maradni, amit az is segít hogy minden oldalról kapunk támpontot hogy ki miért olyan, amilyen, így a jó és gonosz közti határvonalakkal is eljátszadozik, unaloműzésnek tökéletes, vagy ha sorozat szűkében van az ember, de azt azért nem mondom hogyha van mást nézni, azonnal hagyja abba az ember és álljon neki Salemet nézni :D
Minden esetre kíváncsi leszek a 2. évadra, ez a bosziháborús koncepció lehet nagy ötlet, bár kicsit féltem azért, nehogy meghasaljon a horror vonal emiatt, már az első évadban is képes volt elszaladni az a ló.. Bár nálam a tavalyi kedvenc mindenképp a Penny Dreadful marad.

Dzsézön 2015.02.09. 10:52:43

Lassú mint a tetű, de nagyon hangulatos tud lenni és jók a karakterek/színészek is, úgyhogy jöhet a 2. évad is. Kicsit muszájból kezdtem el, mert a régi kedvencek, mint a Pl.Dexter ami az uccsó két évadra önparódiába ment át már hidegen hagyott.

süti beállítások módosítása