Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombibiztos helyen laksz?

2015.02.06. 18:20 Csabi87

the-walking-dead-zombie.jpg

Hello! Most egy kis komolyságot kérnék, ami következik az egyáltalán nem tréfadolog. Gondolkoztál már azon, hogy mi történne, ha egyik napról a másikra zombik lepnék el a környéket, ahol élsz?! Ugye? Se perc alatt bent lennének a nappalidban és neked reszeltek. Ha viszont módszeresen felkészülsz az elkerülhetetlenre, akkor nem érhet meglepetés. Ez így logikus, nem?

Szerencsére a ForRent.com összeállított egy infógrafikát, ami segít abban, hogy zombibiztossá varázsold a környezeted. A biztonság kedvéért a tovább mögé rejtettük, azért kattintani kell, de a zombik nem tudnak kattintani, így ők biztos nem láthatják. Ki van ez találva kérem!

zombie-proof-your-apartment.png

Címkék: zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr627147381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2015.02.07. 23:37:11

Bakker, már árulom is a kecóm. Erre előbb is gondolhattam volna :)

Van 2015.02.10. 16:56:48

Épp mostanában olvastam, hogy konyhakést nem érdemes használni, mert 1-2 zombi után szétesik; inkább katonai kést kell helyette beszerezni.

süti beállítások módosítása