Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Retro utánérzés: Turbo Kid

2015.01.28. 16:55 Csabi87

Olykor-olykor Új-Zéland és Kanada is tud egy-egy horror meglepetéssel szolgálni. Előbbi országból erre jó példa lehet a What We Do in the Shadows, sőt szerintem a Housebound se lett olyan szar, talán egy kicsit túl van ajnározva. 

turbo-kid.jpg

Nos a Sundance Fesztiválon bemutatott Turbo Kid a két nemzet közöse, három rendezőtől (Francois Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell). Egy retro érzést magával hozó alkotással lesz majd dolgunk, amelyben egy fiatal fiú kapja a főszerepet, aki Michael Ironside picsáját szeretné szétrúgni. A Turbo Kid egy poszt-apok film lesz, amely ennek ellenére 1997-ben játszódik.

Egyelőre teaser előzetes és egy rövidebb jelenet érkezett és egyelőre felírnám a várós filmek listájára, mert egész hangulatosnak tűnik. Az eddigi kritikák szerint pedig nem is okoz majd csalódást.

 

Címkék: előzetesek turbo kid

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr217118217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása