Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014 legjobb horrorfilmes poszterei

2015.01.01. 10:02 Csabi87

Az elmúlt esztendőben szerencsére jól sikerült filmes poszterekből sem szenvedtünk hiányt és akadt néhány igazán jól sikerült darab a repertoárban, ezeket gyűjtöttem most össze.

A lista természetesen egyáltalán nem teljes és meglehetősen szubjektív, hozzászólásként, akár be is linkelheted a saját kedvenceidet. A mostani plakátok között akad olyan is, ami majd idén megjelenő filmhez készült, de veselkedjünk is neki.

The Woman in Black 2: Angel of Death

A brit gótikus beütésű horror folytatása tulajdonképpen az idei rémfilmek nyitánya is, hiszen a briteknél ma mutatják be. Őszintén szólva én bírtam a Daniel Radcliffe főszereplésével készült első felvonást, ennek ellenére nem tudom mit várjak az újabb rókabőrtől, nem feltétlen győztek meg az előzetes anyagok, viszont akadt egy egészen hangulatosra sikerült plakát. Ez ni:

uj-the-woman-in-black-2-poszter.jpg

The Babadook

A The Babadook van, aki szerint az elmúlt idők egyik legjobban sikerült horrorja, így vélekedik egyébként Az ördögűző rendezője is, mások pedig olcsó jóskaságnak tartják. Nyilván ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, abban viszont egészen biztos vagyok, hogy az előzetesekkel és a poszterekkel a hangulatkeltést sikerült megalapozni.

the-babadook-poszter_1_.jpg

Starve

Ha minden igaz Griff Furst újabb rendezését a tengerentúlon már leadta az egyik csatorna és vélhetően nem kell tőle sokat várni. Mondom ezt látatlanba, hiszen Furst olyan filmeket dirigált korábban, mint a Szellemcápa, A Póktámadás vagy a Wolvesbayne. Egyik sem egy díjnyertes alkotás, igaz ha lehet hinni a pletykáknak ezeknél talán egy fokkal jobban sikerült a Starve. Mindenesetre a posztere nem lett überszar.

starve-poster.jpg

Extraterrestrial

Az idei felhozatalból az egyik kedvencem volt az Extraterrestrial, amivel többnyire egyedül maradtam, de egye fene, ha egyszer tetszett. Ráadásul a poszterek és az előzetesek sem voltak rosszak. Nem az a fajta, amit meglátva azon bánkódik az ember, hogy ez miért nem neki jutott eszébe, de van egy fajta hangulata.

extraterrestrial-poster.jpg

Beaster Day

Hobbinyúltartóként nem mehetek el szó nélkül a Beaster Day plakátja mellett. A végeredmény vélhetően egy vérlázító gagyi, ami talán még a Night of the Lepusnál is bénább lesz, viszont a poszter akkor is teljesen pofás és a szórakoztatóan buta kategóriába sorolnám. Vérnyúlakat a népnek.

beaster-day-poster.jpg

As Above, So Below

Sajnos számomra a 2014-es év egyik legnagyobb családósa volt az As Above, So Below, nagyon vártam, a végeredmény viszont messze elmaradt attól, amit jónak nevezek. Leszámítva talán a végét. Se baj, a plakátok ez esetben is egész jól sikerültek, például ez is.

as_above_so_below_soter.jpg

Dead Snow 2

Számomra egyértelműen Tommy Wirkola újabb náci zombis filmje vitte a prímet idén. Zseniálisan szórakoztató alkotás, amiben a bevállalós fekete humor és a fasza vérengzés is megvan. Bele se tudok kötni, inkább befejezem a posztot és megnézem újra. Ami pedig külön jó, hogy nem csak a film sikerült ütősre, hanem a poszterek is egész jók lettek, több is volt, most erre esett a választásom.

dead-snow-2-poster.jpg

Housebound

A Housebound talán filmként jobb lett, mint ez a bot egyszerű plakát, viszont ez a poszter mégis olyan, hogy ránézek és mosolyognom kell. Lehet ez még a tegnapi pálinka utóhatása.

housebound-poster.jpg

The Possession of Michael King

Hatalmas rókabőrnek gondoltam ezt a filmet, mielőtt megnéztem volna. Talán még az elején is azt hittem, hogy úgyis egy szarral lesz dolgom, aztán majd jól megírhatom, hogy egy szarral van dolgom. Nem így történt, hanem egy tényleg jól sikerült kézi kamerás horror lett a végeredmény. Ha nem lennék ennyire önfejű akár sejthettem is volna, hiszen akadt hangulatos plakát a filmhez.

the-possession-of-michael-king-poster.jpg

Shrew's Nest

A spanyol-francia koprodukcióban készült alkotás 2014-ben a fesztiválokat járta be év végén pedig a nagyközönségnek is bemutatták, állítólag egészen jól sikerült. Ami biztos, hogy a poszter egy meglehetősen bizarr darab lett, ami tényleg okot adhatott a bizakodásra a horrorfilmek szerelmeseinek.

shrews-nest-poster-610x871_1_.jpg

Zombeavers

A zombihódok a 2014-es év egyik legszórakoztatóbb figurái voltak és egy fain paródiában kaptak helyet. Természetesen több plakát is érkezett a bemutató előtt, amelyek között akadt amolyan minimál poszter is. Nem mondom, hogy olyan jó, hogy ezzel álmodsz, de mindig is bírtam az egyszerű megoldásokat.

zombeavers-festival-poster.jpg

The Drownsman

Őszintén szólva nem fűzök nagy reményeket Chad Archibald horrorjához, hiszen egészen sablonosnak tűnik és a külföldi fesztiválról visszaérkezett élménybeszámolók szerint sem túl nagy durranás. Ahogy a poszter sem feltétlen, de az ilyen rajzolt plakátok sokszor egészen jók. Most sincs ez másként.

the-drownsman-poster.jpg

Open Windows

Elijah Wood új filmje sajnos kicsit talán gyengébben muzsikált, mint vártam, igaz még így is azok közé az alkotások közé tartozik, amiket mindenképpen érdemes egyszer megnézni. A megvalósítást tekintve egész újszerű, ráadásul csavaros is. A poszterek között pedig szintén akadt jó, mondjuk ez:

open-windows.jpg

Goal of the Dead

A foci vébé idején egészen kellemes hatást nyújtott a Goal of the Dead posztere, amit semmiképpen nem szerettem volna lehagyni. Sajnos ezt a változatot ennél jobb minőségben nem találtam meg sehol.

goal-of-the-dead-poster.jpg

Nurse 3D

A Nurse 3D-t a mai napig nem láttam, de amennyire tudom nem vesztettem sokat. Attól függetlenül viszont, hogy a végeredmény nem lett túl fasza, a poszterek még jól sikerült. Több is volt a vérrel leöntött nővérkés koncepcióra alapozva, többek között ez a kis huncutság is.

nurse3d-poster-1.jpg

Juarez 2045

A végére pedig jöjjön egy bónusz plakát, ami a Danny Trejo főszereplésével készülő Juarez című inkább akció sci-finek ígérkező produkció plakátja. Drogkartellek és robotok háborúznak majd a filmben, Trejo pedig gondolom legalább olyan badass lesz, mint mindig. Szintén akad több jól megszerkesztett poszter, a legjobb viszont talán ez lehet:

juarez-2045-2015-large-picture1.jpg

Címkék: toplista poszterek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr347027623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.01. 19:04:11

Nekem ez tetszett legjobban:
pics.filmaffinity.com/a_REC_4_Apocalipsis-951656357-large.jpg
A film már kevésbé, de egyszer elmegy

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.01.02. 14:35:11

@mejicano: Igen, a REC 4 posztere is jó volt, de azzal is egyetértek, hogy a film tényleg nem ért túl sokat. Kár.

süti beállítások módosítása