Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Borzalom a sorok közt: Odalent

Megjelent!

2014.12.25. 17:28 Herschmi

odalent_blogra.jpgVégre megjelent tavalyi pályázatunk második novelláskötete is. 13 novellát tartalmaz 12 szerzőtől, melyek közt megtalálható többek között kísértettörténet, bizarr sci-fi/fantasy és pszichohorror is. Reméljük, érdemes volt várni rá.

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani mindenkinek, aki küldött be írást pályázatunkra attól függetlenül, hogy bekerült-e a két válogatáskötet egyikébe vagy sem. Nélkületek nem lehetett volna összehozni!

Továbbá külön köszönet illeti Benyák Zoltánt, aki ezúttal is remek tippekkel látott el minket a szerkesztés során, valamint Kéninger Antalnak, aki ismét brutálisan jó borítót tervezett. Köszönet jár mindenkinek, aki valamilyen formában is megosztotta anno a felhívásunkat vagy megosztotta előző könyvünket.

Az alábbi linken tölthetitek le a kiadványt PDF, EPUB, MOBI, LRF, LIT, AZW3 formátumokban. A honlapon pedig csemegézhettek más ingyenes horror műfajú válogatásokban is.

A harmadik kötethez továbbra is várjuk az írásokat január 31. éjfélig, pályázati kiírás itt.

Jó szórakozást, kellemes borzongást!

Címkék: könyvajánló novelláskötet horror könyv novellapályázat borzalom a sorok közt borzalom a sorok közt: odalent

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr877010569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stikensk 2015.05.23. 08:58:41

Sziasztok! A könyveket le lehet még tölteni? Ha igen, tudnátok segíteni? A link erre az oldalra irányít: error404.000webhost.com/? Nem hiszem, hogy ide kéne... De lehet, hogy én csinálok valamit rosszul...

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.05.23. 18:33:42

@stikensk: Sajnos a hiba nálunk van, egészen pontos a tárhellyel. A gond az, hogy a költségvetésünkből egyelőre ingyenesre futja, olcsó húsnak pedig, mint tudjuk, híg a leve. Persze tudom, hogy potom pénzért is lehet működőképes, fizetős tárhelyet vásárolni és gondolkozunk rajta vagy egyéb megoldáson.

Amint megoldódik a probléma jelezni fogjuk itt a blogon és a FB-on is :) A hibáért elnézést tőled is és a többiektől is, akiket érdekelne a könyv.

süti beállítások módosítása