Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Predator után szabadon

2014.11.28. 13:51 Csabi87

Jaffar Raisani valószínűleg ha akarná sem tudná letagadni, hogy rajong a Predator-filmekért. Már csak azért sem, mert az Antal Nimród rendezésében készült 2010-es változaton vizuális effektgyárosként is dolgozott, de mondjuk ilyen téren a Trónok harca munkálataiba is besegített, sőt a Machete-ből is kivette a részét, nem beszélve a Frászkarika remake-ről.

Raisani viszont úgy döntött, hogy a rendezésből is kijár neki, ezért megálmodta az Alien Outpost - néhol Outpost 37 címen fut - elnevezésű filmet, ami első ránézésre pont olyan, mintha a District 9 és a Predator volna összemosva. Az igazság viszont az, hogy ez a koncepció akár még működőképes is lehet.o

outpost-37-banner.jpg

A District 9 miatti hasonlóságból talán már rájöttél, hogy kézikamerás horror lesz, de talán az igényesebb fajtából, hiszen a sztori szerint adott egy dokumentumfilmes stáb, akik egy szakasznyi katona nyomába szegődnek és az földönkívüliekkel folytatott csatározásaikat veszik filmre.

A főszerepben egyébként az egykori hegylakó Adrian Paul tűnhet majd fel.

Címkék: előzetesek alien outpost outpost 37

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr56940327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása