Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így ne csinálj horror előzetest

2014.11.18. 07:58 Csabi87

Magi-Poster.jpgA török filmezés, talán nem tartozik az élvonalba, nyilvánvalóan leszámítva a történelmi hűségéről ismert Szulejmánt, amelynek szüneteltetésénél egy nép képes lázadójellegű FB csoportot létrehozni.

Ugyanakkor nyilván készülnek filmek az országban, csak nem feltétlen lesznek világszerte ismertek. A horror sem teljesen megvetendő téma arra, sőt Hasan Karacadag rendező többnyire erre a témára szakosodott, ha lehet hinni az imdb-nek. Néha pedig lehet. A Dabbe című szériája például már 5 részt élt meg.

Az úriember új filmje, a Magi nem is számít kis dobásnak, hiszen a főszerepekre neves színészeket is sikerült leszerződtetni. Más kérdés, hogy Michael Madsen a Magic Boyshoz is a nevét adta, meg jó néhány szarsághoz az utóbbi időben, de ha valamiért fizetnek akkor miért ne?

Stephen Baldwin pedig sosem volt a család legügyesebb gyereke, a Shark in Venice-ről már írtunk, amiben szintén felbukkant, vélhetően itt sem nyújt komolyabb alakítást, viszont ők ketten mégis csak világsztárok, vagy legalábbis azok voltak.

A Magi pedig egy angol nőről szól, aki Törökországba utazik, hogy angol tanár legyen, ám de aztán szörnyűséges dolgok történnek ott.

A produkció előzetesét érdemes végignézni, ugyanis elrettentő példa lehet mindenki számára, hiszen ilyen rossz előzetest ritkán lát az ember. Csak egy tipp: a hangerőt tekerd lentebb, mert ez a videó visít.

Címkék: előzetesek poszter magi

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr816911881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása