Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 5. évad 3. rész

2014.10.27. 15:01 Csabi87

Folytatódott a Bob Burger Falodája. Haha.Igazából pont onnan, ahol a múltkor félbemaradt és az izgalmas, pörgős kezdés után egy kicsit lassabb, urambocsá unalmasabb drámai részbe hajlottunk, de panaszra így sem lehet okunk, hiszen megkaptunk minden összetevőt, amiért annyira szeretjük a sorozatot.

Spoilerek nélkül viszont nehéz volna haladni, így a tovább mögött folytatom.

twd-5-3-1.jpg

Bob urat csak megharapták, amit lehetett is sejteni az előző rész végén, amit viszont sajnáltam, hogy nem derült ki mi történik a kannibál népséggel miután a fertőzött húsból ettek, hiszen Rickék hamarabb tettek pontot az ügy végére.

Ezt sajnáltam, nem tudom a képregényben mekkora szerepet kaptak a Gareth vezetésével huncutkodó népek, de itt gyorsan lerendezték őket. Persze lehet nem is lett volna értelmet részeken áthúzni a Gareth-vonalat, hiszen az egész olyan lett volna, mint a Kormányzós-szál, azonban érdekes volt a figura, de most már mindhiába.

twd-5-3-3.jpg

Rickék eszén nem sikerült túl járniuk és kegyelemben sem részesültek, így hát a kannibálos részt hivatalosan is lezártnak tekinthetjük. Kár.

Helyette azonban bőven marad még izgalom.

Csapatunk ugyanis két részre szakadt, mint annak idején hazánk. Abraham, a latino csaj és Eugene Washingtonba indultak, viszont érdekesség lehet, hogy Maggie és Glenn is velük tartottak, így vélhetően ezt a szálat sem fogjuk elengedni, hanem apránként de láthatjuk, hogy mi történik az odavezető úton. Gondolom nem lesz egyszerű.

twd-5-3-4.jpg

Rickék pedig egyelőre a templomnál maradtak, bár lehet én maradtam le, de nem igazán értettem, hogy miért, hiszen a legutóbb úgy volt, hogy ők is DV-be indulnak és habár a Bob Burges Falodás eset bekavart, azért azt sikerül letudni. Gondolom Ricknek nem volt kedve a konfliktusokhoz a másik vezéregyéniséggel, aki olyan kemény, hogy mindig trikóban van. UPDATE: Ja igen, Darylt és Carolt várták, Robinak köszönöm a javítást.

Utóbbi vonalon pedig Daryl is visszatért, ráadásul úgy tűnik nem egyedül, Carol és talán Beth is vele van, ez a rész majd a következő felvonásban tisztázódik, hiszen fény derül arra, hogy kik is kapták el a cuki szőkét még az előző évadban.

Bob halála pedig várható volt, mondjuk ha a kemény magot vesszük, akkor nem léptek nagyot az írók, hiszen az ő karaktere volt a legelhanyagoltabb, sokszor csak a háttérben lézengett és nem sok vizet zavart.

twd-5-3-2.jpg

A pappal kapcsolatban pedig lehetett sejteni, hogy a vaj a füle mögött az általa felvázolt sztori miatt van, az ő karaktere pedig még akár érdekes is lehet, ha kezdenek vele valamit, bízom benne, hogy így lesz.

Egyetlen kérdőjelünket pedig továbbra is Morgan szolgáltatja, akinek előbb vagy utóbb de muszáj lesz felbukkannia.

Ha jobban elmerülnél a The Walking Dead témakörben, akkor használd a címkéket és ajánlom a figyelmedbe a hazai The Walking Dead Rajongói Facebook Oldalt is. 

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr186837777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZANDRA 2014.10.27. 16:05:57

Rickék azért nem akartak menni, mert meg akarták várni, hogy Daryl és Carol visszatérnek, nélkülük nem akartak menni. Legalábbis én így értelmeztem az indokot.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.28. 12:47:56

@SZANDRA: szerintem is ez történt.

Megfigyeltétek mér, hogy Rick milyen hülyén tartja a pisztolyt állandóan?

Mintha egy királylányba oltott gettólakó lenne, nem?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.10.28. 21:19:36

@SZANDRA: igen, időközben rájöttem. Mit is mondhatnék, ha szép nem vagyok, legalább hülye se legyek... de mit lehet tenni :)

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2014.10.29. 19:48:41

Egyrészt örültem, hogy Gareth-ék ilyen gyors, és csúnya véget értek, másrészt picit sajnálom, mert a Gareth-et játszó színész játékát öröm volt nézni. Ha ilyen rövid idő alatt el tudja érni, hogy megvessem, gyűlöljem, a gyomrom felforduljon tőle, és a lehető legfájdalmasabb halált kívánjam neki...akkor valamit nagyon jól csinált! :D

Omgserver 2014.10.31. 00:19:16

@SZANDRA: Hogy máshogy lehetett volna értelmezni? :D Idézem: "We're not going anywhere without our people." Ezt Rick mondta Abrahamnek.

süti beállítások módosítása