Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural 10. évad 3. rész

2014.10.23. 18:40 Csabi87

A múltheti szerintem egész korrekt már-már erősnek nevezhető rész után folytatódott a Supernatural, igazából onnan, ahol a múltkor letettük a lantot. Az évad 3. része pedig azt gondolom továbbra sem volt csalódás keltő, végre a Castiel és Sam/Dean szál is összeért, ráadásul Jensen Ackles megint csak pazar játékkal vitte a prímet, na de Mark A. Shepperdot sem kell félteni, a kötelező színvonal a részéről is megvolt.

A tovább mögött meg spoileresen is neki futunk a mostani 40 percnek.

supernatural-10-3-2.jpg

Dean karperecet kapott és Sam fogságába esett. Itt hagytuk abba és tulajdonképpen a folytatás is innét indult. Dean már a bunker kényelmét élvezte, igaz egy ördögcsapdában, Crowley 9. évados "trónján" ülve, a fiatalabb tesó pedig eltökélte, hogy emberi vérrel tisztára mossa a démon megszállt bátyját. 

Kicsit előre rohanva talán ki is jelenthetjük, hogy ez sikerült, a legnagyobb bánatomra, ugyanis Jensen Ackles tökösen és badass módon hozta a gonosz Deant, ráadásul olyan hirtelen állt be javulás a beteg szervezetében, hiszen az egyik percben még a Ragyogást idéző macska-egér harcban próbálta elkapni Samet, majd felbukkant Castiel, aki szorítóölelést alkalmazva hatástalanította Deant, aki a következő jelenetben meg is tisztult. Persze talán lesz még ennek böjtje és, ahogy Castiel is említette Káin pecsétje azért még ott figyel Dean alkarján, ami okozhat néhány meglepetést. Talán tényleg így lesz.

supernatural-10-3-1.jpg

Castiel bolyongása egyébként szerencsére véget ért, hiszen az ő szála eddig szerintem baromi unalmas volt, ráadásul a már ezerszer lerágott csontot boncolgatták az írók. Azon pedig kár volt izgulni, hogy vajon Castiel meghal-e, hiszen ezt is eljátszották párszor. Az újdonság talán az lehet, hogy most Crowley sietett az angyal segítségére, hogy Dean hatástalanítása minél előbb megtörténjen.

Mark A. Sheppard jelenléte egyébként jót tesz a szériának, szerintem mindig is az a figura volt, aki az unalmasabb epizódokat is feldobta ha megjelent és nincs ez másként most is, talán az egyik legjobb húzás az új évadban, hogy ő is állandó szereplő lett. 

Dean kikúrálásával egyébként egy probléma kipipálva, én azt hittem tovább húzzák a Deanmon dolgot, hiszen több is volt ebben, ráadásul ahhoz képest, hogy az előző évadot így zárták, egész gyorsan lezongorázták az egészet, kár. 

supernatural-10-3-3.gif

Az epizód végén egyébként egy vörös hajú újabb gonosz belógattak nekünk, majd meglátjuk, hogy ő ki lesz, talán Abaddon tér vissza, gondolom ezt, a hajszín miatti egyezésből, de az is lehet, hogy egy teljesen új rohadékkal van dolgunk. Igazából a készítőknek talán még nem kell fentebb kötnie a gatyaszárat, hiszen a 3 részből kettő teljesen vállalható volt, az viszont érdekel, hogy ezek után milyen irányba indulunk és hogy tudnak-e - egyáltalán akarnak-e - újat mutatni az egyszeri nézőnek. Csak tán.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr156826923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deino · http://play.blog.hu 2014.10.23. 20:08:38

A plafonraszegelt emberek inkább a Yellow Eyed Demon trükkje voltak, bár őt a Colt elvileg végleg offolta. Mondjuk Abaddont meg az Első Kard.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.10.23. 20:34:46

@Deino: Teljesen jogos, amit írsz, de mintha lett volna már olyan "végleg" elintézett arc, aki valahogy visszakapaszkodott, bár lehet rosszul emlékszem. Abaddont visszahozni mondjuk kár is volna. A sárgaszeművel viszont más a helyzet, mondjuk én őt nagyon bírtam annak idején. De lehet egy teljesen új gonosz jön.

Illetve még ott a srác is, akit Dean múltkor helyben hagyott, talán vele is kezdenek még valamit, bár nem feltétlen bánnám, ha nem, szegénynek annyira suta volt a háttér sztorija....

süti beállítások módosítása