Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zseniális! Jön a Kabinláz remake!

2014.10.21. 20:04 Csabi87

Érezd az iróniát! 

Nem is olyan régen, 2002-ben Eli Roth elkészítette a Kabinláz című filmet, amelyben egy 5 fős társaság elutazik egy vidéki kis kuckóba, ahol aztán egyikőjük megfertőződik egy húsevő vírussal, ami érthető módon kicsit lelombozólag hat a jókedvet illetően.

2002 nem volt olyan régen - én még emlékszem, hogy az évben mennyire szurkoltam a németeknek a foci vébén - ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy egy újabb feldolgozás érkezhet. Ez még érdekesebb lehet annak fényében, hogy nem is olyan régen két folytatás is készült a szériához.

cabin-fever-poszter.jpg

Sőt, itt még nincs vége, ugyanis a produkció Eli Roth és Randy Pearlstein forgatókönyve alapján készül, ergo pont ugyanazt a szkriptet filmesítik meg, amit 2002-ben. A hétszázát, ugye?

Mondjuk egyrészt szerintem baromi érdekes, hogy az új rendező, Travis Zariwny (Intruder) hogyan képzeli el a produkciót és mivel lesz ez másabb, másrészről viszont egy baromságnak tűnik az ötlet, pláne annak fényében, hogy nem is volt olyan bődületesen nagy siker az első film se. 

Már a szereplői névsor is megvan, annak alapján pedig Gage Golinghtly, Dustin Ingram, Samuel David, Matthew Daddario és Nadine Crocker lesznek majd látható a főszerepekben. A forgatások pedig már a héten elkezdődhetnek. Mondjuk az erre fordítandó összeget talán egy eredetibb ötletre is elszórhatnák, de ez már nem a mi problémánk.

Címkék: cabin fever

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr206815011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása