Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jöhet a Zombieland folytatás

2014.10.01. 14:09 Csabi87

A Sony Pictures erősen rápörgött a Zombieland folytatására, ugyanis a dolog jelenállás szerint ott tart, hogy felkérték Dave Callahamet, hogy ráérő idejében dobja össze a forgatókönyvet. Ebben egyébként Ruben Fleischer is a segítségére lesz, aki az első részt rendezőként fogta össze és úgy hírlik a folytatásra is visszatérhet.

zombieland-1.jpg

Azt még nem tudni, hogy a szereplők visszatérnek-e, de jó esély van rá, hogy ismét Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is újra szerepet kap.

Callaham egyébként A feláldozhatók első részének forgatókönyvén dolgozott, valamint Az áruló szív szkriptje is a nevéhez köthető.

Címkék: zombieland 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr36750187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.10.01. 19:31:31

Pár éve sorozatot is ígértek...

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.10.02. 07:38:57

@Syracuse: Az Amazon csináltatott is egy pilotot, ami szerintem jó volt, de a többségnek nem tetszett, így nem lett belőle semmi. Itt írtam róla: talesfromtheblog.blog.hu/2013/04/25/zombieland_1_evad_1_resz

süti beállítások módosítása