Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Házasság Stephen King-módra

2014.09.30. 15:37 Csabi87

Se vége, se hossza a Stephen King műveit alapul vevő filmeknek. A közelmúltból az ő számlájára írhatjuk a Carrie-t, valamint a sorozatok közül a Haven és a  Under The Dome juthat eszünkbe, nem beszélve a számtalan rövidfilmről.

A közeli és talán kicsit távolabbi jövőben szintén rengeteg adaptáció várható. Egyrészt az Az-t szeretnék újra forgatni, Tom Holland A tíz órai embereken dolgozik, de film készül a Lisey történetéből, sőt a nem kifejezetten horror kategóriás 11/22/63 is terítékre kerülhet minisorozat formájában.

A legközelebbi darabra, októberig kell várni a tengerentúlon, ez lesz az A Good Marriage, ami a Full Dark No Starts című novellás kötetét négy történetéből az egyik.

A sztori egy jó pofa házaspárról szól, akik már-már példának számítanak, 25 éve élnek boldogságban és szeretettben, ez viszont azonnal megváltozik, amikor Darcy, a feleség random módon szét néz a pincében és szörnyű titkokra bukkan. Lehet, hogy a férfi, akivel együtt él, egy sorozatgyilkos?

A produkciót Peter Askin rendezte, a főbb szerepekben pedig Joan Allen, Stephen Lang (The Monkey's Paw) és Kristen Connolly (The Bay, Ház az erdő mélyén, Az esemény) lesz látható.

A jónak ígérkező thriler október 3-án már limitáltan látható lesz az Államokban. Alant a plakát, hajtás után pegy egy képgalériával és egy előzetessel készültünk.

good-marriage-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter Stephen King a good marriage

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr56747353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2014.09.30. 16:42:16

Gyorsan mennek ezek a dolgok, mert a szintén ebből a kötetből való Dagadt sofőrnek is készül a film változata. Az 1922-ből mondjuk szerintem sokkal-sokkal jobb film lehetne, mint ebből a kettőből, úgyhogy remélem arra se kell sokat várni.

Syracuse 2014.10.01. 10:18:49

Elméletileg jön A köd sorozat, illetve az Állattemető újabb filmváltozata is. :D

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.10.01. 16:46:19

@Dzsézön: igen, mindjárt jön annak is az előzetese :)

süti beállítások módosítása