Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Honeymoon (2014)

2014.09.25. 18:19 OctoberAir

Rose-Leslie-in-HONEYMOON-e1394872172209.jpgIdén már a második friss házasos horrorfilmet láthatjuk.  Az ördög ivadéka (Devil’s Due) után kissé szkeptikusan kezdtem bele a Honeymoon című filmbe. Szerencsére kellemesen kellett csalódnom.

Főként akkor rémültem meg, amikor a Honeymoon első jelentében megláthattuk a boldog párt a kamerán keresztül. Az első pár percben teljes mása volt a Devil’s Due-nak, de szerencsére később más irányt vett a történet. Megismerhettük Bea-t (Rose Leslie) és Pault (Harry Treadaway), akik Kanadába indultak el, hogy eltöltsék a lány apjának faházában a mézeshetüket.

Minden csodálatosan indul. Hosszú perceken keresztül nézhetjük a párost, ahogy teljes harmóniába töltik idejüket. Az első fél óra akár egy romantikus filmbe is illeszkedhetett volna.  A jelenetek egyébként nem voltak unalmasak, hiszen Bea és Paul karakterét igazán megkedvelhettük. A horrorra érdemes volt várni, hiszen a feszültség lassan, de biztosan növekedett.

honeymoon-sxsw-thumb-630xauto-46454.jpg

Bea egyik éjjel eltűnik az ágyából. Újdonsült férje az erdőben találja meg, zavart állapotban. Innentől az események egyre érdekesebb formát öltenek. Paul észreveszi szeretett feleségén, hogy viselkedése megváltozott. Ráadásul a kis faluban találkoznak egy másik házaspárral, akik maguk is meglehetősen furcsák.

5f124404c765b8a5f81d60d98815946e_w200_q70.jpgBea személyisége lassan felszívódik, mássá válik. Egyre furcsább események történnek a lánnyal és Paullal is,
amelyeknek borzalmas következményei lesznek. De hogy mi történt Bea-vel az erdőben? Arra próbáljunk meg megtalálni a választ magából a filmből.

A Devil’s Due mellett a Honeymoon igazán kellemes élmény volt. Lassan növekedett a feszültség, a karakterek háromdimenziósak voltak. Összesen négy szereplővel dolgozott a film, ami igen rizikós is lehet egy horrornál, de a produkció ezt is megoldotta.  Nem az a takaró alatt remegős horror, de a vége igencsak feszültséggel és kérdésekkel terhelt lett.

A Rottentomatoes közönségének 52 százaléka kedvelte Leigh Janiak horrorját. A színészek is jól hozták a szerepüket. A Trónok harca rajongók Rose  Leslie-t ismerősnek fogják találni. A Honeymoont mindenképpen nagyobb szeretettel ajánlom megnézésére, mint a Devil’s Due-t. Bár filmmaratonra is érdekes lehet mindkettő frissen házasodott pároknak. Elgondolkodtató, hogy mindig a feleség a problémás fél. Kíváncsi lennék már egy olyan nászutas filmre is, ahol a férj őrül meg teljesen.

6/10

Címkék: 2014 amerikai film 6/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr946728627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shiver23 2014.09.25. 19:29:48

Én meg már azt hittem meglehet ezt a filmet már nézni, te hol láttad, kint laksz az államokban :)?

süti beállítások módosítása