Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kapaszkodj! Jönnek a lávapókok!

2014.09.23. 19:58 Csabi87

Vannak reggelek, amikor felkelek és azon gondolkozom, hogy mi az, ami hiányzik az életemből. Általában rájövök, hogy szerencsés és boldog ember vagyok, viszont aztán este jön a pofára esés, hiszen vagy bejelentik, hogy jön egy film, amiben tornádóban forgó cápák keltik a zavart, vagy egy ostoba óriás nyúl csinál káoszt, máskor pedig a Syfy próbálkozik be igazán badass lávapókokkal. 

Bizony, a következő nagy dobás a Lavantula, ami már címében is libabőrőssé varázsolja az ember karját, a bizsergés pedig végig fut a gerinceden is.

Lavalantula-Poster.jpg

Előzetes egyelőre nincs, viszont a poszter is legalább annyira menő és ijesztő, hogy ma már úgyse fogsz aludni.

A produkció egyébként egy fajta Rendőrakadémia reunionként is felfogható, hiszen Steve Guttenberg, Leslie Easterbrook és Michael Winslow is feltűnik és igen úgy tűnik van az a pénz.

A rendezői kihívásokat Mike Mendez láthatja el, akitől 2006-ban a The Gravedancerst láthattuk, sőt póktéren is otthon van, hiszen a Big Ass Spider! tavalyról az ő vezényletével készülhetett el.

Zs, mint zseniális lesz, csak győzzük kivárni. Az ígéretek szerint jövőnyáron lephetik el a vérmes lávapókok Los Angelest. Jaj nekünk!

Címkék: poszter lavantula

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr156725287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása