Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Márciusban érkezik a Paranormal Activity 5

2014.09.20. 19:38 Csabi87

Senki nem kérte, mégis megkapjuk. A stúdió bejelentette, hogy 2015. március 13-án jön a tengerentúli filmszínházakba a Paranormal Activity 5. része, amely ráadásul ennél kacifántosabb címet kap: Paranormal Acitivity: The Ghost Dimension.

Az annyát, én beleborzongtam, ahogy leírtam.

para5.jpg

Szereplői frontról egyelőre még nem érkezett jelentés, viszont az biztos, hogy Gregory Plotkin ülhet a rendezői székbe, aki a második rész óta dolgozik a franchise-on, tehát igyekeztek házon belül megoldani a dolgot. 

A történetről se érkezett még hivatalos információ, de eddig se vittek bele túl sok újdonságot és vélhetően most sem okoznak majd meglepetést a készítők. Ettől függetlenül biztosra veszem, hogy pénzügyileg megint siker lesz a végeredmény.

Címkék: paranormal activity 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr756715233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása