Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb álarcos sorozatgyilkos tér vissza

2014.09.11. 11:02 Csabi87

Talán ismerősen cseng A város, amely rettegett a naplementétől című 1976-os film címe, amelyben egy álarcos sorozatgyilkos szedte áldozatait egy apró kis városkában, Texarkanában. A sztori igaz történetet dolgozott fel és talán nem is kifejezetten horror volt, mindenesetre kellemes élményt nyújtott.

Jason Blum producer ezért is gondolhatta azt, hogy ideje ismét előkaparni a produkciót, lefújni róla a port és bedobni a nagy közösbe, hogy egy kis zöld hasút termeljen. A végeredmény pedig októberben már érkezik is.

Fontos megjegyezni, hogy nem remake-ről van szó, inkább egy folyatásról, hiszen 65 évvel az eredeti történet után járunk és úgy tűnik, hogy a rettegett gyilkos ismét felütötte fejét. De vajon az igazi gyilkos tért vissza vagy egy utánzóval van dolgunk? A kérdésre a választ egy fiatal gimnazista lány próbálja megtalálni.

the_town.jpg

A forgatókönyvet a Carrie újrát is jegyző Robert Aguirre-Sacasa írta, míg a rendezést Alfonso Gomez-Rejon vezényelte, aki tulajdonképpen Ryan Murphy jó barátja és az American Horror Story jó néhány epizódját is ő rendezte, így van keresnivalója horror fronton. Annál is inkább, mert az ígéretek szerint a folytatás inkább ezen a vonalon mozog.

Egyébként ha már American Horror Story, akkor a szereplők között az onnan ismerős Denis O'Hare is feltűnik majd.

A tovább mögött egy előzetest is találsz.

the_town_that_dreaded-sundown-poster.jpg

 

Címkék: előzetesek poszter the town that dreaded sundown

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr436688303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Witwicky 2014.09.11. 23:14:41

Ha az eredeti gyilkos az,akkor elég jól bánt vele az élet. 65 év?! :)

S.Witwicky 2014.09.13. 08:58:20

Igaz,de ha csupán szellem akkor már kísértet film,nem pedig álarcos gyilkosos :) vagy lehet megszáll valakit,úgy már oké :) :)

süti beállítások módosítása